Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 00:45

Έκλεισε Μπαμπανιώτη ο Πανθηραϊκός

Στην πρώτη του μεταγραφή για τη χειμερινή περίοδο προχώρησε ο Πανθηραϊκός, που ήρθε σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα Νίκο Μπαμπανιώτη.

Ο 27χρονος πορτιέρο μαζί με το Διαμαντή Ζωντό που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη σημερινή νίκη του Πανθηραϊκού επί της Θύελλας Ραφήνας και με το νεαρό ταλαντούχο Αντώνη Αλεφραγκή θα συνθέσουν την τριάδα τερματοφυλάκων της ομάδας από τη Σαντορίνη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Μπαμπανιώτης συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα με τη διοίκηση του Κυκλαδίτικου σωματείου και αφού συμφώνησε σε όλα υπέγραψε με τη νέα του ομάδα και απομένει μόνο η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού, για να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αχαρναϊκό, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό, πανηγυρίζοντας με την ομάδα του Αγρινίου την άνοδο από τη Β' στην Α' Εθνική. Έπειτα, αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε στον Ιωνικό, επέστρεψε για ένα χρόνο στον Αχαρναϊκό και το ξεκίνημα της φετινής σεζόν τον βρήκε στον Α.Ο Χαλκίδας.

2013031501411_157186583.jpg

1.jpg

2.jpg

4.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares