Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 18:37

Ανασκόπηση 13ης αγωνιστικής Γ' Εθνικής

Μετά από την απεργία της Π.Ν.Ο που δημιούργησε αναστάτωση στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος τη Γ΄Εθνικής, είχαμε μετά από καιρό μια ολοκληρωμένη αγωνιστική χωρίς αναβληθέντα παιχνίδια.

Το sportcyclades.gr θα επιχειρήσει μια σύντομη ανασκόπηση στα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου, όπου συμμετέχει και ο Πανθηραϊκός, με την αγωνιστική αυτή να κλείνει την αυλαία για το 2016.

Ερμής Ζωνιανών - Ιάλυσος 0-0

Σημαντικό βαθμό απέσπασε ο Ιάλυσος στη δύσκολη έδρα του Ερμή Ζωνιανών, έπειτα από ένα καλό παιχνίδι που είχε σημαντικές στιγμές και για τις δύο ομάδες, έλειψε ωστόσο το γκολ.. Η ομάδα των Δωδεκανήσων επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον πρωτοπόρο Ιωνικό και βρίσκεται πλέον στην 11η θέση με 13 βαθμούς. Από την άλλη, οι Ρεθυμνιώτες, βρίσκονται πλέον στην 3η θέση με 23 πόντους, έμειναν στην ισοπαλία για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ εκκρεμεί το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής στην Κηφισιά που είχε αναβληθεί εξαιτίας της απεργίας της Π.Ν.Ο.   

Εργοτέλης - Κηφισιά 2-1

Το ρεπό του Ιωνικού εκμεταλλεύτηκε ο Εργοτέλης που με τη νίκη του απέναντι στην Α.Ε Κηφισιάς με 2-1, σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο από τους Νικαιώτες που προπορεύονται με 28 πόντους. Πάντως, κατά γενική ομολογία, η ισοπαλία ίσως να ήταν δικαιότερο αποτέλεσμα, αφού η ομάδα της Κηφισιάς άξιζε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, βάσει ευκαιριών. Στο 14'  ο Κοιλιάρας άνοιξε το σκορ για τον Εργοτέλη, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με κεφαλιά του Φαρινόλα στο 58'. Οι Ηρακλειώτες έφτασαν τελικά στη νίκη στο 94' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεάλ, έπειτα από φάση που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους. Έτσι η Κηφισιά έμεινε στην τελευταία θέση της κατάταξης, θέση που αδιαμφισβήτητα δεν αντιπροσωπεύει την αξία αλλά και την ποιότητα της ομάδας του Μάρκου Μαυρομάτη. Πάντως για ένα ακόμη παιχνίδι ο Εργοτέλης καταφέρνει να σώσει την παρτίδα στις καθυστερήσεις, γεγονός που έχει ενεργοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας που θα αναζητήσουν λύσεις κατά τη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών. 

Βίντεο του αγώνα από το Κρήτη T.V

Θύελλα Ραφήνας - Πανθηραϊκός 0-1

Με μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, έκλεισε το 2016 ο Πανθηραϊκός. Το γρήγορο γκολ που πέτυχε η κυκλαδίτικη ομάδα στο 4ο λεπτό με σκόρερ τον Περιάλη, αποδείχθηκε αρκετό ώστε οι "μπλε" να φύγουν με το πολύτιμο τρίποντο από την έδρα της Θύελλας στη Ραφήνα. Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη διαχειρίστηκε πολύ καλά το προβάδισμα που πήρε από νωρίς, και απειλήθηκε ελάχιστα από τους γηπεδούχους. Από την άλλη, ο Πανθηραϊκός, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, χτύπησε αρκετές φορές στην κόντρα επίθεση, όμως δεν κατάφερε να κλειδώσει από πιο νωρίς την υπόθεση νίκη. Οι περίπου 40 φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στη Ραφήνα, είδαν όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού να αγωνίζονται με περίσσιο πάθος και αποφασιστικότητα και έτσι να κατακτούν μια σημαντική νίκη που τους ανέβασε στην 7η θέση με 15 βαθμούς. Η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη αντιθέτως, υποχώρησε στην 9η θέση με 13 βαθμούς.

Βίντεο του irafina.gr με το γκολ του Πανθηραϊκού

Ηλυσιακός - Τριγλία Ραφήνας 1-2

Νίκη-χρυσάφι που την ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, πανηγύρισε η Τριγλία Ραφήνας, μέσα στην έδρα του Ηλυσιακού στου Ζωγράφου. Με τέρματα από τον Καλογιάννη και τον Μακρή, η ομάδα του Γιώργου Αρχοντάκη, πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που την ανέβασε στην 13η θέση με 9 βαθμούς. Ο Ηλυσιακός (12η θέση με 10 βαθμούς) του Αλέκου Ρίζου, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με τον Φλέγγα.

Βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από το κανάλι του Ηλυσιακού

Προοδευτική - Άγιος Ιερόθεος 3-3

Το σκορ της αγωνιστικής σημειώθηκε στο γήπεδο του Κορυδαλλού, όπου ο Άγιος Ιερόθεος απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας από την Προοδευτική, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Προκόπη Σαγανά, που ντύθηκε Άγιος Βασίλης και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις γλίτωσε την ομάδα του από την ήττα.  Η Προοδευτική μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 6΄με τον Λέκκα, ενώ στο 9' ο Μπέλερη έγραψε το 2-0, δίνοντας σαφέστατο προβάδισμα νίκης στους "βυσσινί". Στο 36' ο Άγιος Ιερόθεος μπήκε ξανά στο παιχνίδι, με γκολ που πέτυχε ο Θανόπουλος, όμως οι γηπεδούχοι πήραν ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Μπέλερη να γράφει με κεφαλιά το 3-1 στο 67'. Δύο γκολ όμως από τον Σαγανά στο 92' και στο 93' έφεραν τα πάνω κάτω στο ματς, με τον Άγιο Ιερόθεο να φεύγει με το βαθμό της ισοπαλίας έπειτα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Άγιος Ιεροθέος διατηρήθηκε στην 5η θέση με 19 βαθμούς, ενώ στην 11η θέση με 13 πόντους έμεινε η Προοδευτική.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ - Ατσαλένιος 1-2

Μπορεί η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ να καιγόταν για βαθμούς, αλλά τελικά ο ΠΟΑ ήταν αυτός που πανηγύρισε τη νίκη στο παιχνίδι που έγινε στις Μουρνιές. Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη πήρε μια σπουδαία νίκη με σκορ 1-2, ανεβαίνοντας έτσι στην 4η θέση της κατάταξης με 21 βαθμούς. Η ομάδα του Γιάννη Κατσούλη από την άλλη, δεν κατάφερε για ένα ακόμη παιχνίδι να πάρει κάποιο βαθμό, μένοντας στου 9 βαθμούς και στην προτελευταία θέση. Ο αγώνας ήταν αρκετά καλός με καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν πρώτοι στόχο στο 38' με γκολ του Παπαδομιχελάκη. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι Χανιώτες έφτασαν στην ισοφάριση με τέρμα του Βεστάκη. Στο 64' ο Ατσαλένιος πήρε εκ νέου το προβάδισμα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του πρώτου σκόρερ του ομίλου, Τάσου Τριανταφύλλου. Έτσι, παρά την πίεση που άσκησε η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, ο ΠΟΑ διατήρησε το προβάδισμα μέχρι τέλους, κλείνοντας έτσι με νίκη το 2016.

Βίντεο του αγώνα από τη NEA Τηλεόραση Κρήτης

Ρόδος - Εθνικός 2-0

Πολύ σπουδαία νίκη πέτυχε η Ρόδος, που επικράτησε με 2-0 του Εθνικού, και ανέβηκε έτσι στην 8η θέση με 15 βαθμούς. Η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη, με γκολ του Ιμεραλιλάι στο 38' και του Ευγενικού στο 88',  επικράτησε του Εθνικού Πειριαώς, που στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά τους γηπεδούχους. Έτσι, η ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη έμεινε στην 6η θέση με 16 βαθμούς. 

Βίντεο του αγώνα από το xxsports.org

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares