Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 13:10

Όλοι λοιπόν βλέπουμε φαντάσματα και ο κ. Φώσκολος είναι Άγιος

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Φουστέρη μετά τον αγώνα ΑΟ Σύρου – Θύελλας προκάλεσαν την απάντηση του προέδρου του ΑΟ Σύρου Γιώργου Φώσκολου, με τον Γενικό Αρχηγό της Θύελλας να επανέρχεται με νέα προσωπική τοποθέτηση.

Δείτε αναλυτικά τι γράφει ο κ. Φουστέρης

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία !!!!! Κύριε Φώσκολε μπορείτε να λέτε ότι θέλετε άλλωστε στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι !!!

 Μάλλον δεν πρέπει να ξέρετε ούτε να διαβάζετε αλλά ούτε  και να ακούτε !!!!  

Συχνό φαινόμενο αυτόν που νομίζουν  ότι  έχουν πάντα δίκιο ,  γιατί στην συνέντευξη που έδωσα καθώς και το δελτίο τύπου της  Θύελλας  Καμαρίου  διαχωρίστηκε  η συμπεριφορά των πραγματικών ανθρώπων που μας φέρθηκαν  με τον καλύτερο τρόπο κατά την παραμονή μας στην Σύρο  σε σχέση με εσάς !!!

 Εγώ δεν σας γνώριζα είδα μπροστά μου έναν άγνωστο που έβριζε και έλεγε διάφορες ασυναρτησίες που μετά έμαθα ότι είναι ο «πρόεδρος» του ΑΟ Σύρου !!!

 Επειδή λοιπόν η απάντηση σας  είναι  προσωπική σας  ενημερώνω ότι εγώ δεν έχω καταδικαστεί  ποτέ !!! ούτε έχω τιμωρηθεί 50 ημέρες εκτός γηπέδων !!!!

 Δεν  σχολίασαν το όνομα μου αθλητικά site .............   ψάξτε και θα το διαβάσετε  από την Σύρο  είναι άλλωστε  ........ Γράφει « Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ομάδα διαμαρτύρεται για την συμπεριφορά του προέδρου του Α.Ο.Σ, ο οποίος διεκδικεί το βραβείο του πιο «συμπαθή» προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων έτσι όπως πάει.  Τα θυμάστε με Α.Ο Μυκόνου. Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση λοιπόν»

Και συμπληρώνω εγώ και τον  Παναξιακό  που επίσης πάλι τα ίδια κάνατε !!!

 Όλοι λοιπόν βλέπουμε  φαντάσματα και ο κος  Φώσκολος είναι  Άγιος ????

 Όλοι  είμαστε καλικάντζαροι  και  αυτός  Αγ Βασίλης !!!!!!

Δεν χρειάζεται να σχολιάσω άλλα  γιατί ο καθένας μας κρίνεται από τις πράξεις του και εγώ σε οποίο νησί των ΚΥΚΛΑΔΩΝ και να πάω ασχέτως αν κερδίσει ή χάσει η ομάδα μου έχω φίλους !!!!

Όσο για το επεισόδιο με την ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ  αν μπαίνατε  στον  κόπο να διαβάσετε η  διοίκηση της  ΛΑΒΑΣ  με ευχαρίστησε για την στάση μου …….

Αυτή   είναι   και  η  διαφορά  μας  εγώ  το  ποδόσφαιρο  δεν  το  χρησιμοποιώ  το  υπηρετώ !!!!  

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares