Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 18:04

Έκλεισαν με φιλικό το 2016 στον AO ΑΟ Σερίφου

Με εμπόδιο τα χιόνια και το κρύο και με πολλές απουσίες ο ΑΟ Σερίφου έκλεισε με φιλική αναμέτρηση το 2016, αντιμετωπίζοντας τον ΑΟ Καλαμακίου.

Το κρύο και οι απουσίες λόγω του προηγούμενα αγώνα με τους Λέοντες δεν επέτρεψαν στους Σεριφιώτες να είναι πλήρεις καθώς το παρών στην αναμέτρηση δε έδωσαν  οι: Μητροφάνης (τερ.), Μποφίλιος Σ., Ρεβύνθης Ν., Λιβάνιος, Μαγουλάς, Αδελιαννάκης, Μονεμβάσιος.

Από εκεί και πέρα με μόλις 12 παίκτες στο δυναμικό τους και τον Φωκίων Γαβριήλ να αγωνίζεται αναγκαστικά ως τερματοφύλακας, οι Κυκλαδίτες είχαν μία καλή παρουσία απέναντι στην ομάδα της Β΄Αθήνας που προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 20΄από λάθος στην άμυνα  έγινε το 1-0 και στο 44’ από απευθείας εκτέλεση φάουλ οι Καλαμακιώτες έκαναν δύο τα τέρματα τους.

Ο ΑΟ Σερίφου μείωσε στο 55’ με τον νεαρό Κωνσταντίνο Βαλσαμάκη, που είχε περάσει πριν λίγο στο παιχνίδι, να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια και να πλασάρει ψύχραιμα.

Συνθέσεις

ΑΟ Σερίφου (Παλαιός Μιχάλης): Γαβριήλ Φ., Μπούρης, Γεροντυάρης, Μουστάκας, Βλασαμάκης Κ, Βαλσαμάκης Α., Παπαδόπουλος, Ρώτας, Παρίσης, Γαβριήλ Π., Ρεβύνθης Κ., έπαιξε επίσης ο Κώστας Βαλσαμάκης.

Ευχαριστούμε

Μέσω του sportcyclades.gr οι διοίκηση και οι παίκτες του ΑΟ Σερίφου, ευχαριστούν για τη θερμή φιλοξενία τους παράγοντα και τους παίχτες του ΑΟ  Καλαμακίου και επιφυλασσόμαστε αντάξια φιλοξενία στην ωραία Σέριφο.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares