×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 23:25

Πεταλωτής: Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη…

Η ΑΕ Σαντορίνης πήρε το μεσημέρι της Κυριακής το κυκλαδίτικο ντέρμπι απέναντι στον αξιόμαχο Πανναξιακό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής, ωστόσο οι άνθρωποι της προτιμούν να διατηρούν χαμηλούς τόνους.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της θηραϊκής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα και η πρώτη εντός έδρας. Μέχρι τώρα είχε κερδίσει τον Προμηθέα Χαλανδρίου και τον Πόλις Καλλιθέας μακριά από το κλειστό γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ, ωστόσο αυτό καταρρίφθηκε από τους παίκτες του Χάρη Πεταλωτή.

Η νίκη της ΑΕΣ δίνει βαθμολογική ανάσα στο θέμα παραμονής και πλέον βλέπει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια. Μια συνέχεια, ωστόσο, που θεωρείται αρκετά δύσκολη, αφού την επόμενη εβδομάδα οι «κυανέρυθροι» έχουν ρεπό, ενώ στη συνέχεια αντιμετωπίζουν όλους σχεδόν τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα. Αρχής γενομένης από τον Λοκρό Αταλάντης στις 22 του μήνα εκτός έδρας.

Σε δηλώσεις του στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά, ο Χάρης Πεταλωτής προτίμησε να διατηρήσει χαμηλούς τόνους. «Θα προτιμούσα να μην μιλήσω τώρα, απλά να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους και καλή δύναμη για τη συνέχεια». Και κατέληξε ο προπονητής της ΑΕΣ: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη».

ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ «ΠΡΩΗΝ»

Ο Ηλίας Κυριακόπουλος τέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τον Πανναξιακό κι όπως ήταν φυσικό, πριν την έναρξη του αγώνα δεν έχασε την ευκαιρία να τα πει με τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο 22χρονος παίκτης συνομίλησε για λίγη ώρα με τους αρχηγούς Νίκο Μυλωνά, Σπύρο Μάκαρη, ενώ στην …παρέα προστέθηκαν και οι Παναγιώτης Πολίτης, Παναγιώτης Καλαβρός, Στέλιος Δρυμαλίτης και Πέτρος Ανεβλαβής.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares