×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 15:03

Απαισιόδοξος ο Ρικιάρντο για τα μονοθέσια του 2017

Πολύ κουβέντα έχει γίνει αναφορικά με την ταχύτητα των μονοθεσίων του 2017 και την ταχύτητά τους, καθώς οι τεχνικές αλλαγές και οι τροποποιήσεις των ελαστικών ενδέχεται να τα κάνουν ακόμα και 4-5 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα στο γύρο από ότι ήταν του 2016. Ο οδηγός της Red Bull, Ντάνιελ Ρικιάρντο μίλησε στο racer.com σχετικά:

«Είναι το αυτοκίνητο (του 2015) και η ομάδα παλεύει με κάποια κομμάτια για να προσθέσει περισσότερη κάθετη δύναμη. Τα ελαστικά φάνηκαν πιο σκληρά, με το πίσω μέρος κυρίως μπορείς να πιέσεις για λίγο περισσότερη πρόσφυση. Αλλά ακόμη δουλεύουμε αρκετά σκληρά με τα μονοθέσια και δε νομίζω ότι είναι τόσο αντιπροσωπευτικά γρηγορότερα από ότι μας τα έχουν παρουσιάσει. Πιστεύω ότι θα είναι ένα βήμα πιο γρήγορα, αλλά θα δούμε. Οι περισσότεροι μιλάνε για 4 με 5 δευτερόλεπτα γρηγορότερα στο γύρο, αλλά δεν είμαι ακόμα πεπεισμένος ότι θα είναι τόσο πολύ, αλλά σίγουρα 2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα θα είναι. Αλλά τα 4 με 5 δευτερόλεπτα θα είναι απίστευτο εάν το καταφέρουμε.»

Σχετικά με τη μάχη με τη Mercedes ανέφερε:

«Υπάρχει μόνο ένας τους τώρα (σ.σ. πλέον υπάρχει μόνο ο Χάμιλτον στη Mercedes), οπότε είναι λίγο πιο εύκολο. (Αστειεύτηκε ο Ρικιάρντο). Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε την άλλη θέση (σ.σ. τον αντικαταστάτη του Ρόσμπρεργκ), αλλά είμαι αισιόδοξος. Προφανώς η Mercedes αυτή τη στιγμή έχει το καλύτερο αυτοκίνητο. Θα έλεγα πως είμαι αισιόδοξος ότι τουλάχιστον είμαστε ακριβώς πίσω τους, οπότε θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε το χειμώνα για να κλείσουμε τη διαφορά. Είμαι σίγουρος ότι την πρώτη ημέρα των χειμερινών δοκιμών, θα είναι ακόμα τα φαβορί για να είναι οι πιο γρήγοροι αλλά νομίζω ότι μπορούμε να τους πλησιάσουμε κι ελπίζω ότι θα είναι αρκετά για να τους κοντράρουμε.»

Ο Χούλκενμπεργκ προετοιμάζεται σκληρά για το 2017

 Σύμφωνα με το Νίκο Χούλκενμπεργκ, η προετοιμασία για το 2017, όταν και θα οδηγεί για τη Renault, είναι η δυσκολότερη που έχει πραγματοποιήσει ποτέ στην καριέρα του στη Formula 1. Ο Γερμανός οδηγός δήλωσε στην εφημερίδα Bild της χώρας του:

«(Προετοιμάζομαι) πιο έντονα από ποτέ. Ήδη έχω πραγματοποιήσει τις πρώτες συναντήσεις με την ομάδα και παράτησα το ενδεχόμενο μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές. Ο στόχος μου είναι να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τη σεζόν. Οι κανονισμοί αλλάζουν τις ταχύτητες των στροφών με ακραίο τρόπο, οπότε οι μύες του αυχένα συγκεκριμένα πρέπει να δυναμώσουν για να αντέχουν.»

Follow me on Twitter: @AlexTataris

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares