Τρίτη, 17 Μαΐου 2011 11:30

2ος Προκριματικός Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής από τον Γλαύκο.

skopovoli_glafkos

Την Κυριακή 8 Μαΐου πραγματοποιήθηκε αγώνας υποβρύχιας σκοποβολής του Γλαύκου στο ανοικτό κολυμβητήριο

στα Άνω Λιόσια. Στον αγώνα αυτό παραβρέθηκαν πολλοί αθλητές από αρκετούς ομίλους από όλη την Ελλάδα έχοντας ως αποτέλεσμα ρεκόρ συμμετοχών, που έφτασαν σε αριθμό τις 46. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και με πολλές διακρίσεις. Ευτυχώς ο καιρός για μια ακόμη φορά έδειξε το καλό του πρόσωπο, έτσι η προσέλευση των θεατών ήταν αρκετά ικανοποιητική και ευχάριστη για εκείνους και για τους συμμετέχοντες.

 

Το πρωί της Κυριακής  άρχισε η προσέλευση των αθλητών στο μέρος εκτέλεσης του αγώνα. Στην είσοδο του κολυμβητηρίου βρισκόταν ένα μέλος του Γλαύκου για τις δηλώσεις συμμετοχής. Όπως είναι φυσικό επικρατούσε το αγωνιστικό πνεύμα όμως το κλίμα ήταν ευχάριστο λόγω της ευγενούς άμιλλας, καθώς οι περισσότεροι από τους αγωνιζόμενους γνωρίζονται μεταξύ τους από προηγούμενες συναντήσεις. Δυναμική ήταν η εμφάνιση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου (Ν.Ο.Σ.) που τον εκπροσωπούσαν αρκετή αθλητές Πέτρος Πάπιτσης, Κώστας Παπακωσταντής, Γιάννης Σέγκος, Γιώργος Δούναβης, Τσιμπίδης Μιχάλης, Ξανθάκης Γιάννης, Πρίντεζης Γουλιέλμος. Εκ των οποίων ο Γιώργος Δούναβης κατέκτησε την δεύτερη θέση στα υπερόπλα. Εξίσου μεγάλη ήταν και η συμμετοχή από αθλητές της Υ.Ε.Ν. Χαλκίδας, N.O.Βούλας, Κάρυστος, Ν.Ο. Τριχωνίδας, Ν.Ο. Ίμβρου και Άλιωτης.

 

Τέλος αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος και φυσικά στον Γλαύκο για την ακόμη μια φορά άψογη διοργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares