Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 14:32

Ελεύθερος από τον Πανθηραϊκό ο Ανδρέας Μκρτσιαν

Μέσω της επίσημης σελίδας του, ο Πανθηραϊκός γνωστοποίησε την αποχώρηση του Ανδρέα Μκρτσιαν. 

Το χθεσινό ισόπαλο παιχνίδι κόντρα στη Ρόδο, ήταν όπως αποδείχθηκε το τελευταίο του έμπειρου στόπερ με τη φανέλα του Σωματείου από τη Σαντορίνη. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας, ένα προσωπικό πρόβλημα ήταν ο λόγος που ο Μκρτσιαν ζήτησε και έμεινε τελικά ελεύθερος.

Σίγουρα η εξέλιξη αυτή δυσαρέστησε το κυκλαδίτικο σωματείο, με τον Ανδρέα Μκρτσιαν να έχει συμμετοχή σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια της ομάδας, εκτός από δύο όπου ήταν τιμωρημένος, ενώ είχε πετύχει και δύο τέρματα. Οι πληροφορίες μας όμως αναφέρουν ότι ο νταμπλούχος Κυκλάδων κινήθηκε αστραπιαία και έχει ήδη κλείσει ποδοσφαιριστή στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο Μκρτσιαν, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Δόξα Δράμας, που βρίσκεται στην 3η θέση του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής, με το arenafm.gr να αναφέρει: Ο στόπερ που έψαχνε η Δόξα δεν είναι άλλος από τον παλιό γνώριμο, Ανδρέα Μκρτσιάν, που το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε στον Πανθηραϊκό, αλλά αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από τη Σαντορίνη (ήθελε να είναι κοντά στην πατρίδα του, την Αλεξανδρούπολη και η «δυνατή» πρόταση των Δραμινών του ήρθε… κουτί).

 Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού αναφέρει:

Η αναμέτρηση κόντρα στη Ρόδο, ήταν η τελευταία του Ανδρέα Μκρτσιαν με τη φανέλα του Πανθηραϊκού, αφού ο κεντρικός αμυντικός του Σωματείου μας, ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα μας, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει, και το οποίο έγινε απόλυτα σεβαστό. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας, και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ζωής του και της καριέρας του.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares