Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 22:39

Τέτοιοι παίκτες κοσμούν το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο

Με ανακοίνωση του ο Παμμηλιακός ευχαριστεί τον Μιχάλη Ανυφαντάκη, ο οποίος σήμερα μετακόμησε και επίσημα στη Σαντορίνη και τη Λάβα, αφήνοντας ανοικτές τις πόρτες του για μία μελλοντική συνεργασία.

Οι άνθρωποι της Μήλου είναι πολύ ικανοποιημένοι, τόσο από την αγωνιστική, όσο και από την εξωαγωνιστική παρουσία του Ανυφαντάκη. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο Ανυφαντάκης κράτησε ανέπαφη την εστία του σε όλα τα παιχνίδια που είχε συμμετοχή με τον Παμμηλιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο πρόεδρος, οι ποδοσφαιριστές το τεχνικό επιτελείο και τα μέλη της διοίκησης του Παμμηλιακός Α.Σ. ευχόμαστε στον Μιχάλη Ανυφαντάκη καλή συνέχεια και καλή επιτυχία με τη νέα του ομάδα. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές – αθλητές κοσμούν με την παρουσία τους το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Στη μικρή παραμονή του στην ομάδα μας, ο Μιχάλης κατάφερε να κερδίσει την αγάπη όλων μας, ενώ υπήρξε υπόδειγμα αθλητή. Εμείς, ως ομάδα δεν θέλουμε να στερήσουμε σε ποδοσφαιριστές όπως το Μιχάλη τη χαρά να αγωνίζονται. Συνεπώς δεν θα μπορούσαμε να πούμε όχι για τη μετακίνηση του στη Λάβα, όπου γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα αγωνιστεί σε περισσότερα παιχνίδια λόγω της δομής του πρωταθλήματος. Ο Παμμηλιακός θα έχει ανοικτές πάντα τις πόρτες του σε μία μελλοντική συνεργασία με τον Μιχάλη Ανυφαντάκη, Του ευχόμαστε αν έχει υγεία και πολλές – πολλές επιτυχίες».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares