Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 14:18

Ευχαριστώ τον Παμμηλιακό, ήρθα σε μία πολύ καλή ομάδα

Ένας νέος κύκλος άνοιξε από χθες στην καριέρα του Πειραιώτη γκολκίπερ Μιχάλη Ανυφαντάκη, καθώς υπήρξε η επίσημη παρουσίαση του από τη Λάβα Εμπορείου.

ANIFA DILOSEIS 2015Ο έμπειρος πορτιέρο προπονείται εδώ και μέρες με τη νέα του ομάδα, ενώ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του, κόντρα στον Πανναξιακό, στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής που θα γίνει το Σάββατο.

Τόσο η ποδοσφαιρική του αξία, όσο και ο χαρακτήρας του, άφησαν στην πρώην του ομάδα τον Παμμηλιακό, το δικό του στίγμα, με την ομάδα της Μήλου να δημοσιεύει χθες μία άκρως εγκωμιαστική ανακοίνωση.

Βέβαια τα  συναισθήματα μεταξύ των δύο πλευρών είναι αμοιβαία, καθώς με δηλώσεις του στο sportcycldes.gr ο Μιχάλης Ανυφαντάκης, μίλησε με θερμά λόγια για την πρώην του ομάδα:

«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την υποδοχή και την φιλοξενία στην οικογένεια του Παμμηλιακού και στη Μήλο γενικότερα. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Μιχάλη Βαμβακάρη, ο ποιος έκανε τα πάντα να έρθω στην ομάδα. Ευελπιστώ οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν κάτω από πιο ευνοϊκές συνθήκες».

Αναφορικά με τη μεταγραφή του στη Λάβα, ο Μιχάλης Ανυφαντάκης τόνισε: « Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία μου με τη Λάβα. Έρχομαι σε μια ομάδα που είναι μέσα σε όλους τους στόχους, έχει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και μία διοίκηση που αγαπά πραγματικά το ποδόσφαιρο και πασχίζει για το καλύτερο. θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα».

15995590_10212470800592025_135697634_n.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares