Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 18:47

Το πάλεψε με ''10'' αλλά δεν τα κατάφερε [vid-pics]

Δεν τα κατάφερε ο Πανθηραϊκός στη Ραφήνα, όπου γνώρισε την ήττα από την Τριγλία με σκορ 3-0.

Η ομάδα της Σαντορίνης αν και μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έμεινε πίσω στο σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου, ενώ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου έμεινε και με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Κορτσινίδη.

Η εξέλιξη αυτή, σε ένα κομβικό μάλιστα χρονικά σημείο δυσκόλεψε αρκετά την προσπάθεια της κυκλαδίτικης ομάδας που στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να αντιδράσει, δεχόμενη έτσι δυο ακόμη τέρματα.

Πιο συγκεκριμένα, στο 10' ο Ζώνας έκανε το γύρισμα οι αμυντικοί απομάκρυναν και ο Φύτρος που έκανε το σουτ εκτός περιοχής είδε τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 17' ο Καλογιάννης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έκανε το 1-0 για την Τριγλία. Στο 25' η ομάδα από την Ανατολική Αττική είχε την ευκαιρία να κάνει δυο τα τέρματα της όμως οι Παπασάββας αρχικά και Ποτουρίδης, είδαν το σουτ που επιχείρησαν μέσα από την μικρή περιοχή να καταλήγουν στους αμυντικούς των νησιωτών αρχικά και στα πόδια του Μπαμπανιώτη έπειτα.

Στο 34' το σουτ του Περιάλη έφυγε άουτ, ενώ στο 36' ο ίδιος ποδοσφαιριστής είδε το ψαλίδι που έπιασε να μην βρίσκει στόχο. Στο 40' ακυρώθηκε για την Τριγλία το γκολ του Ποτουρίδη ως οφσάιντ, με τους Κυκλαδίτες να μένουν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Κορτσινίδη με απευθείας κόκκινη.

Στο 51' ο Παπασάβας με ωραία πάσα βρήκε τον Καλογιάννη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, όμως το σουτ του τελευταίου έφυγε άουτ.

Στο 54' ο Ποτουρίδης μπήκε μέσα στην περιοχή, γύρισε στον Καλογιάννη όμως ο τελευταίος δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε με τη μπάλα να φεύγει παράλλληα.

Στο 55' ο Ποτουρίδης έκανε το σουτ και ο Μπαμπανιώτης μπλόκαρε για να φτάσουμε στο 69' όπου έγινε το 2-0. Μετά από τρομερή πάσα του Μπιταξή, ο Ποτουρίδης νίκησε στην ταχύτητα τους αμυντικούς του Πανθηραϊκού και με σουτ έκανε το 2-0. Στο 74' ο Καλογιάννης σημείωσε το γκολ της αγωνιστικής δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Τριγλίας αφού με σουτ η μπάλα καρφώθηκε στο δεξί 'Γ' του Μπαμπανιώτη διαμορφώνοτας το τελικό 3-0. 

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Δήμιζας, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Μαντζώρος, Μπιταξής, Κότσι, Παπασάββας (59' Παπαδόπουλος), Ποτουρίδης, Καλογιάννης, Τσεβάς (76' Μάργαρης). 

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Μπαμπανιώτης, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Λούκα, Μπακάλης, Φύτρος (63' Μποτωνάκης), Σαββίδης, Περιάλης, Λαζαρίδης (67' Πέκα), Ζώνας (76' Παπίτσας), Κριτσάς.

Βίντεο και φωτογραφίες από το rpn.gr και το irafina.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares