×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 13:55

«Ράμπα» ο αρχι-εκτελεστής! [stats]

Αλλαγή στον πίνακα των σκόρερ είχαμε αυτή την αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων. Ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας αφού όπλισε και εκτέλεσε τέσσερις φορές τον ΑΟ Πάγου, σκαρφάλωσε και ξεπέρασε τον μέχρι πρότινος ηγέτη της σχετικής λίστας Αριστοτέλη Ντεκίδη.

Ο «Ράμπα» διανύει εξαιρετική σεζόν με τον ΑΟ Σύρου, καθώς η επαφή του με τα δίχτυα είναι αρκετά συχνή. Στα 1.114 λεπτά συμμετοχής του στα Κυκλαδίτικα γήπεδα, συμπεριλαμβανομένου και του Κυπέλλου,  πετυχαίνει ένα γκολ κάθε 74 λεπτά, ποσοστό άκρως θεαματικό. Συνολικά 15 μπαλοθιές έχει ρίξει φέτος ο άσος του ΑΟ Σύρου, δίνοντας μεγάλη ώθηση στην ομάδα του, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου.


Τα τέσσερα τέρματα που πέτυχε ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας στην αναμέτρηση με τον Πάγο, σαφώς και οδήγησαν τους Συριανούς στην νίκη, ωστόσο πλέον αποτελεί προσωπική υπόθεση, η κατάκτηση αυτού του άτυπου τίτλου, ο οποίος αποτελεί κόσμημα για κάθε ποδοσφαιριστή.

Ας θυμηθούμε τις πιστολιές του «Ράμπα» μέχρι σήμερα.

  1. Τρία τέρματα στις 25 Σεπτέμβρη στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΑΟ Σύρου με τον Πανσιφναϊκό στο επιβλητικό 0-7 για το Κύπελλο.
  2. Ένα γκολ στον εντός έδρας αγώνα με το Φιλώτι στις 9 Οκτωβρίου για το Πρωτάθλημα.
  3. Μεγάλη νίκη του ΑΟ Σύρου επί του Πανναξιακού εντός έδρας στις 23 του Οκτώβρη με 3-2 με ένα εξ αυτών του Παναγιώτη Ραμπαβίλα.
  4. Ο ΑΟ Σύρου απέδρασε από την Πάρο, κερδίζοντας την ομώνυμη ομάδα με 1-3, στις 6 Νοεμβρίου, με τον Ραμπαβίλα να σημειώνει ακόμα ένα τέρμα.
  5. Εντός έδρας νίκη του ΑΟ Σύρου επί της Μυκόνου με 2-0, με τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα να σημειώνει ένα τέρμα.
  6. Μεγάλο ντέρμπι στην Σαντορίνη, οι Συριανοί παίρνουν μεγάλη νίκη επί της Λάβας στην εκπνοή του αγώνα με 1-2, με τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα να έρχεται εξ ουρανού, σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα.
  7. Επόμενη στάση των Συριανών η Άνω Μερά. Πρώτη ήττα για τους πρωτοπόρους, παρά το ένα τέρμα που σημειώνει ο Ραμπαβίλας (3-1).
  8. Στις 22 Ιανουαρίου ο ΑΜΣ Φιλωτίου υποδέχεται τον ΑΟ Σύρου. Οι φιλοξενούμενοι περνάνε από το γήπεδο του Αγίου Αρσενίου με 2-4 με Ραμπαβίλα «fire» πετυχαίνοντας τα 2 εξ αυτών τέρματα.
  9. Τέλος τελευταία παράσταση για τον ίδιο, ο αγώνας με τον Πάγο και τέσσερις πιστολιές τον φέρνουν στο επίκεντρο της λίστας, για την ανάδειξη των αρχι-εκτελεστών του Πρωταθλήματος.

 Η λίστα των σκόρερ από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

SEYEREYYVRTDYCHGVDCYV.jpg

Δείτε αναλυτικά τις επιδόσεις του Παναγιώτη Ραμπαβίλα την φετινή σεζόν, όπως καταγράφονται στα στατιστικά της ΕΠΣ Κυκλάδων.

ruhrurgyufturghf7thtit7hu.jpg

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares