Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 21:49

Σημαντική προσθήκη... Ανακοίνωσε Μυρθιανό ο Πανθηραϊκός

Στην ανακοίνωση μιας σημαντικής προσθήκης προχώρησε η ομάδα του Πανθηραϊκού, με τους κυκλαδίτες να αποκαλύπτουν πριν λίγο την απόκτηση του Δημήτρη Μυρθιανού, που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα του Πανθρακικού.

Η ομάδα της Κομοτηνής ως γνωστόν, αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, και έτσι η διοίκηση των Σαντορινιών δεν έχασαν την ευκαιρία, ντύνοντας στα μπλε έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Ο 21χρονος Μυρθιανός ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία Ρέθυμνο Π.Σ, όπου ξεχώρισε με την παρουσία του με αποτέλεσμα να αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό. Στους  πράσινους έμεινε από το 2008 έως το 2015, έχοντας υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την αθηναϊκή Π.Α.Ε. Η συνέχεια τον βρήκε στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου όπου αγωνίστηκε στη Δόξα Κατωκοπιάς, ενώ φέτος, μέχρι τον Ιανουάριο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού αναφέρει:

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Μυρθιανού.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως αμυντικός και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, της Δόξας Κατωκοπιάς, ενώ στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της B’ Εθνικής με την ομάδα του Πανθρακικού.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα.

2014071402163_160223817.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares