×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2017 22:50

Λάβα: Περαστικά σε Παπαθεοδώρου και Τσούκε | Συγχαρητήρια στους διαιτητές

Ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα, το πάθος και η δύναμη ήταν αυτό που έγινε χθες στο γήπεδο των Φηρών, μεταξύ της Λάβας και του ΑΟ Πάρου, όπου μάλιστα υπήρξαν τραυματισμοί δύο παικτών των φιλοξενούμενων οι οποίοι χρειάστηκαν τη γνωμάτευση των ιατρών του Νοσοκομείου της Σαντορίνης προκειμένου να διαπιστωθεί ότι όλα ήταν καλά με την υγεία τους, πράγμα που τελικά και επιβεβαιώθηκε.

Σήμερα, η διοίκηση της Λάβας Εμπορείου ήρθε με ανακοίνωση της να ευχηθεί στους τραυματίες Άγγελο Τσούκε και Παπαθεοδώρου, ενώ παράλληλα συνεχάρη την διαιτητική τριάδα των Ρούσσου, Νομικού και Βάιλα, οι οποίοι όπως αναφέρει παρά το ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι, είχαν την ικανότητα και την εμπειρία να ανταπεξέλθουν σωστά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε ακόμη μια νίκη προχώρησε η ομάδα μας ξεπερνώντας δύσκολα το εμπόδιο της ομάδας του ΑΟ Πάρου που κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ τελικά ανεβάζοντας την απόδοση της ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πάρει τη νίκη που την κρατάει κοντά στην κορυφή.
Το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει και πάρα τον πολύ δυνατό άνεμο οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων προσπάθησαν να ανταπεξέλθουν παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο .
Κατά την διάρκεια του αγώνα υπήρξαν αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα, πάντα σε αθλητικά πλαίσια με την εμπειρία της Τριάδας του διαιτητή και τον βοηθών να ανταποκρίνονται άριστα στα καθήκοντα τους .
Το ΔΣ της ομάδας μας θέλει να ευχηθεί περαστικά στους δυο ποδοσφαιριστές του ΑΟ Πάρου για τις δυο ατυχές στιγμές που είχαν σε σύγκρουση με τους αντίστοιχους της δικής μας ομάδας και το αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο θήρας όπου τελικά αμέσως μετά τις απαραίτητες εξετάσεις αποχώρησαν για το ξενοδοχείο της αποστολής τους χωρίς να υπάρχει κάτι σοβαρό .
Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που στάθηκαν δίπλα μας ακόμη μια φορά και ώθησαν τους παίκτες μας στην ανατροπή .

16523204_10211213164500818_1478791060_o.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares