Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 17:00

Ο κόσμος του Πανναξιακού έδειξε το μεγαλείο του!

Ένας φίλος μου είπε μία ατάκα που οφείλω να παραδεχτώ, εδώ ενώπιων όλων σας! «Τέτοιο κόσμο μόνο ο Πανναξιακός»…

Αυτή είναι η αλήθεια! Οι φίλοι του Πανναξιακού με μία συνάντηση που πραγματοποίησαν στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, αποφάσισαν επιτέλους μετά από καιρό να υπενθυμίσουν σε όλους τι εστί «Πανναξιακός λαός».

Το Σαββατοκύριακο το κλειστό και το ανοιχτό γήπεδο του ΔΑΚ Νάξου έγιναν το σημείο αναφοράς για τους απανταχού Πανναξιακούς, που ένωσαν τις δυνάμεις τους και έγιναν η «Ψυχολογική  ντόμπα» των αθλητών και των αθλητριών του Πανναξιακού σε Βόλεϊ, Μπάσκετ και Ποδόσφαιρο.

Τι έδειξαν; Όταν ο Πανναξιακός κόσμος ενώνει τις δυνάμεις του δύσκολα χάνει!

Με το κλειστό να σειέται συθέμελα, το απόγευμα του Σαββάτου τα Κορίτσια του Πανναξιακού ΑΟΝ, πήραν το τοπικό ντέρμπι απέναντι στον ΑΟ Θήρας και έγιναν τα «αφεντικά» των Κυκλάδων!

Η ομάδα μπάσκετ του Πανναξιακού την Κυριακή έπαιζε ένα ματς – κατηγορία απέναντι στη Νίκη Αμαρουσίου. Η ΕΟΚ, παρέκαμψε το αίτημα και έβαλε τον αγώνα την ίδια ώρα με το Πανναξιακός – ΑΟ Σύρου. Ε! και τι με αυτό; Οι Πανναξιακοί ήταν και εκεί, δίνοντας τεράστια ώθηση και οδηγώντας την ομάδα τους σε μία τεράστια νίκη που την κρατά ζωντανή στην υπόθεση σωτηρία!

Όσο για το ποδόσφαιρο; Εκεί τα λόγια είναι περιττά. Και καλύτερα να δούμε τα ακόλουθα βίντεο και εικόνες! Απλά οι Πανναξιακοί έδειξαν ότι κάνουν τη διαφορά στις Κυκλάδες και όταν οργανωθούν είναι ικανοί για τα ΠΑΝΤΑ!

Όσο για τις «γελοιότητες» περί Πανναξιακού ΑΟΝ και ΑΟ και όσους πάνε να παίξουν με τις ονομασίες, ένα έχω να πω! Σίγουρα πολύ καλά κάνουμε και μιλάμε για δύο σωματεία που είναι εντελώς διαφορετικά. Άλλα αθλήματα, άλλες διοικήσεις, άλλα σήματα, άλλα συμφέροντα αν θέλετε… όμως με ένα μεγάλο πράγμα να τα ενώνει… το όνομα ''ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ''.

Από όλα αυτά, εκτός το «Τέτοιο κόσμο μόνο ο Πανναξιακός» του φίλου μου του Βασίλη, θα κρατήσω και το «Πέρασα πολύ καλά το Σαββατοκύριακο με τον Πανναξιακό» του φίλου μου του Γιώργου που είναι ‘’Πανναξιακάρας’’ μέχρι το κόκκαλο.

Βέβαια θα κλείσω με την εικόνα που έχει τεράστιο νόημα και μου έστειλε ο φίλος μου ο Κώστας.

16522323_704286623065515_343022716_o.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares