Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 20:34

Ραουζαίος: Παρερμήνευσαν τα όσα είπα για τον Πανναξιακό

Αντιδράσεις, τόσο στον Πανναξιακό, όσο και σε άλλες ομάδες έχει προκαλέσει η δήλωση του Αντιπροέδρου του ΑΟ Σύρου στην εκπομπή του Βαγγέλη Μαραγκού: «Η καλή μέρα από τον Αιγαίο φαίνεται», όπου ο Πέτρος Ραουζαίος είχε μιλήσει για την πρόθεση της ομάδας του να προσφέρει ένα κέρασμα στην ομάδα του Πανναξιακού μετά τον αγώνα με την Άνω Μερά.

Ο ίδιος ο Πέτρος Ραουζαίος, μετά το θέμα που έχει ανακύψει, επικοινώνησε μαζί μας προκειμένου να διευκρινίσει σχετικά με τη συγκεκριμένη δήλωση, τονίζοντας ότι ουδέποτε υπήρξε κάποιο κέρασμα, ούτε κάποια συζήτηση με μέλη του Πανναξιακού για κάτι τέτοιο. Όπως μας δήλωσε ο κ. Ραουζαίος, αυτή η σκέψη συζητήθηκε μεταξύ του ίδιου, του Προέδρου και του Γενικού Αρχηγού και είχε σκοπό την καλυτέρευση των σχέσεων μεταξύ των δύο ομάδων (Πανναξιακού και ΑΟ Σύρου), ενόψει και του μεταξύ τους αγώνα.

Ο παράγοντας του ΑΟΣ ήταν κατηγορηματικός πάνω σε αυτά που υποστήριξε, λέγοντας: «Ούτε ο ΑΟ Σύρου, ούτε ο Πανναξιακός έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους μεθοδεύσεις προκειμένου να κερδίσουν κάτι. Όσοι παρεξηγήθηκαν από αυτά που είπα, απλά δεν κατάλαβαν τι ακριβώς εννοούσα και αν δημιούργησα κάποια αναστάτωση λυπάμαι γι αυτό».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares