×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 20:51

Επταήμερος – Κατσιούλης οι «5άστεροι» της Β’ Κατηγορίας (2ος Όμιλος)

Στην κορυφή της λίστας των πρώτων σκόρερ βρίσκονται οι Μανόλης Επταήμερος του Αστέρα Τραγαίας και Κωνσταντίνος Κατσιούλης του ΠΑΣ Νάξου, για το Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας του 2ου Ομίλου της ΕΠΣ Κυκλάδων. 

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν στο ενεργητικό τους από πέντε τέρματα, στην μέχρι στιγμής πορεία τους στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, σύμφωνα με τα στατιστικά της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΠΣ Κυκλάδων.


Ο Μανόλης Επταήμερος στα 630’ συμμετοχής του, έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα πέντε φορές. Ας θυμηθούμε πότε ήταν αυτές:

  1. Στις 9 Οκτωβρίου, ο Επταήμερος, στον εντός έδρας αγώνα της Τραγαίας με τον Αστέρα Μαρμάρων, πετυχαίνει χατ-τρικ στην μεγάλη νίκη της ομάδας του επί των φιλοξενούμενων με 6-1. Η συνολική του επίδοση ήταν εξαιρετική στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφήνοντας έτσι υποσχέσεις για περισσότερα γκολ στην συνέχεια της σεζόν.
  2. Ακόμα ένα τέρμα στο ενεργητικό του Επταήμερου καταλογίζεται στις 15 Ιανουαρίου του νέου έτους, όταν ο Αστέρας Τραγαίας κερδίζει με 4-2 τον Μαρπησαϊκό στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου. Ο Επταήμερος σημειώνει το 4ο από τα έξι συνολικά γκολ, εδραιώνοντας μία ακόμη μεγάλη νίκη για την ομάδα της Τραγαίας.
  3. Τέλος, στο παιχνίδι του Αστέρα Τραγαίας  επί του ΠΑΣ Νάξου, εντός έδρας, ο Επταήμερος πετυχαίνει το 3ο από τα πέντε συνολικά γκολ της ομάδας του, στο ευρύ 5-2 επί του ΠΑΣ.

Από την άλλη ο Κωνσταντίνος Κατσιούλης του ΠΑΣ Νάξου έχοντας αγωνιστεί λιγότερα λεπτά φέτος (284’) έχει στείλει την μπάλα ισάριθμες φορές στο βάθος της εστίας των αντίπαλων γκολκίπερ, αυξάνοντας έτσι το ποσοστό επιτυχίας του αναλογικά με τον χρόνο συμμετοχής του.

  1. Ο Κατσιούλης έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τα δίχτυα στις 6 Νοεμβρίου του 2016, όταν ο ΠΑΣ Νάξου κερδίζει με 5-0 τον Μαρπησαϊκό εντός έδρας.
  2. Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 20 του Νοέμβρη, ο Κατσιούλης σε ένα ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο και το Κυκλαδίτικο πρωτάθλημα, πετυχαίνει 2 από τα έξι συνολικά γκολ του ΠΑΣ στην πολύ μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Μαρμάρων εκτός έδρας με το φοβερό 4-6!
  3. Αυτές όμως δεν ήταν οι τελευταίες πιστολιές του. Ο Κατσιούλης ανοίγει το σκορ στον αγώνα του ΠΑΣ Νάξου επί του Νηρέα στις 18 του Δεκέμβρη, βοηθώντας με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα του να κερδίσει με το τελικό 2-1.
  4. Τέλος ο Κατσιούλης μειώνει τον δείκτη του σκορ σε 3-1, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στον αγώνα με την Τραγαία, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι στην ροή του αγώνα, φτάνοντας έτσι τα συνολικά 5 τέρματα μέχρι στιγμής.

Σίγουρα η «μάχη» θα κρατήσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική, ενώ αξιοσημείωτο αποτελούν τα πολλά τέρματα που καταγράφονται  κάθε εβδομάδα στα γήπεδα της Β’ κατηγορίας, κάτι που ευχαριστεί πλήρως όσους πηγαίνουν να παρακολουθήσουν τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares