×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 23:07

Κωτσαρής: «Θα δώσουμε τα πάντα να φέρουμε το Κύπελλο και πάλι στη Νάξο»

«Η ομάδα της καρδιάς μου είναι ο Πανναξιακός» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο S.C.. Η επιστροφή του στην Νάξο έφερε χαμόγελα στους ιθύνοντες του συλλόγου. Και όχι άδικα... Είναι ποδοσφαιριστής που έχει συνδεθεί με την σύγχρονη ιστορία της ομάδας.

Η παρουσία του με την φανέλα του Πανναξιακού, την περίοδο 2014-2015, φέρνει όμορφες στιγμές στο μυαλό όλων, μιας και το νταμπλ της περιόδου εκείνης, σηματοδότησε με «χρυσά γράμματα» έναν νέο φάκελο γεμάτο.. αναμνήσεις. Στιγμές που κάθε Πανναξιακός θέλει να θυμάται.


DSCN9929.jpg

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή με το πιο γλυκό αριστερό πόδι. Τον Κώστα Κωτσαρή.  

Ένας εκ των..δραστών εκείνης της χρονιάς, όπου ο Πανναξιακός κατέκτησε Πρωτάθλημα αλλά και Κύπελλο, στην διαδικασία των πέναλτι με ΑΟ Σύρου και ΑΟ Πάγου αντίστοιχα. Στα μάτια του Κώστα λοιπόν, οι Ναξιώτες βλέπουν ότι είναι εφικτό η κούπα να περάσει και πάλι από την Πορτάρα και να μπει στην πλούσια συλλογή του συλλόγου, απαλύνοντας με αυτόν τον τρόπο την μέτρια εικόνα της ομάδας, τη φετινή σεζόν στο Πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Κωτσαρής μιλάει στο Sportcyclades.gr για την επικείμενη αναμέτρηση του Σαββάτου με την Λάβα, τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του ώστε τελικά να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό, τι είναι αυτό που άλλαξε και ο Πανναξιακός φαίνεται τον τελευταίο καιρό να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, ενώ εγκωμιάζει τους φιλάθλους του Πανναξιακού χαρακτηρίζοντάς του «συγκλονιστικούς» ελέω της παρουσίας τους, στην αναμέτρηση με την Σύρο και όχι μόνο.

Για το ματς του Σαββάτου με την Λάβα:

Σίγουρα για τον Πανναξιακό το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι κάτι παραπάνω από ένας ημιτελικός. Η χρονιά κύλησε σε..ρηχά νερά και βέβαια μια ενδεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου θα αποτελέσει "βάλσαμο". Ο Κώστας Κωτσαρής μιλάει για την προσεχή αναμέτρηση με τους Σαντορινιούς: «Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες. Και οι δυο θέλουμε την πρόκριση και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένας ωραίος αγώνας».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι:

Ο Κώστας Κωτσαρής αλλά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, αναμένεται να δώσουν έμφαση σε κάποιες λεπτομέρειες, σχετικά με τον αντίπαλό τους. Τι είναι αυτό άραγε που πρέπει να προσέξει η ομάδα του, ώστε να καταφέρει να κερδίσει; «Πιστεύω το παιχνίδι θα το πάρει αυτός που θα δείξει πως το θέλει πιο πολύ. Σίγουρα βέβαια όταν μιλάμε για ένα νοκ άουτ παιχνίδι, βασικό ρόλο θα παίξει και η τύχη. Εμείς αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι μόνο η ομάδα μας και να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

me-pitsbbb-ddbnb.jpg

Για το αν το παιχνίδι με την Λάβα είναι ευκαιρία να ανατρέψουν τις μέχρι στιγμής εντυπώσεις:

Σαφώς και η φετινή χρονιά, σε σχέση με το μέγεθος του Πανναξιακού, δεν είναι η αναμενόμενη. Ο σύλλογος συνήθως έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε αγωνιστική περίοδο και σπάνια βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Είναι λοιπόν αυτό το ματς, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να ανατρέψουν οι παίκτες του κ. Προμπονά τις μέχρι τώρα εντυπώσεις; «Φυσικά πλέον για εμάς είναι ένα παιχνίδι μισή χρονιά. Και λέω μισή γιατί η άλλη μισή θα είναι ο τελικός. Είναι πλέον ο μοναδικός μας στόχος για φέτος και θα δώσουμε τα πάντα για να καταφέρουμε να φέρουμε το κύπελλο και πάλι στη Νάξο και να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο για ακόμη μια φορά».

Για το που οφείλει την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του το τελευταίο διάστημα:

Μπορεί η ισοπαλία να ήρθε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΟ Σύρου, ωστόσο η εικόνα της ομάδας του Πανναξιακού ήταν πολύ θετική. Οι ποδοσφαιριστές αγωνιζόμενοι με τον πρωτοπόρο, απέδειξαν ότι στην καλή τους ημέρα δεν έχουν να φοβηθούν κανένα αντίπαλο. Που πιστεύει ο Κώστας Κωτσαρής ότι οφείλεται αυτή η άνοδος; «Κατά την γνώμη μου ο Πανναξιακός πρέπει να πρωταγωνιστεί σε όποια διοργάνωση και αν αγωνίζεται. Αυτό αρμόζει στην φανέλα και την ιστορία της ομάδας. Δυστυχώς στο πρωτάθλημα κάποια άσχημα αποτελέσματα στον πρώτο γύρο άφησαν την ομάδα μακριά από τις πρώτες θέσεις. Πλέον πατάμε όντως καλύτερα στο γήπεδο και αυτό πιστεύω οφείλεται στο πάθος που βγάζουν όλοι οι παίκτες σε όλα τα παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις».

Για τους φιλάθλους του Πανναξιακού:

Η στήριξη του κόσμου, όπως είναι γνωστό, είναι μεγάλη. Ακόμα και όταν η ομάδα δεν πραγματοποιεί τις καλύτερες εμφανίσεις της. Άμεσο παράδειγμα βέβαια, είναι και ο τελευταίος αγώνας που έδωσε η ομάδα της Νάξου με τον ΑΟ Σύρου, με την εξέδρα να θυμίζει..παλιές καλές εποχές. Συνθήματα, καπνογόνα, φωνές, χειροκρότημα. Ατμόσφαιρά άκρως γηπεδική. Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού απέδειξε για ακόμα μια φορά το μεγαλείο του, με την «αρχοντική» συμπεριφορά του. Ο Κώστας Κωτσαρής συμφωνεί και επαυξάνει: «Ότι και να πούμε για αυτόν τον κόσμο είναι λίγο.. Ήταν και πάλι συγκλονιστικοί και μας βοήθησαν παρά πολύ. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους χαρίσουμε την νίκη καθώς ισοφαριστήκαμε στα τελευταία λεπτά, αλλά όπως και να έχει τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για ακόμα μια φορά και φυσικά τους περιμένουμε και πάλι κοντά μας το Σάββατο που εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση στον τελικό».

 DSCN9614.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares