×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 22:04

ΑΟ Μυκόνου Vs Λάβα Εμπορείου: " Who will be the big winner?"

Αγωνιστική ημέρα 14η για το Πρωτάθλημα. Η αγωνία στο κατακόρυφο και πώς να μην είναι άλλωστε. Κάθε εβδομάδα "πέφτουν κορμιά" στα γήπεδα. Αυλαία λοιπόν αύριο. Η Λάβα ταξιδεύει !δύο ημέρες!, με προορισμό την Μύκονο. Εκεί που θέλει να αποδράσει, από μία σίγουρα.. καυτή έδρα.

Πρωί – πρωί λοιπόν, μιας και το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 11:15, οι δύο ομάδες ετοιμοπόλεμες πλέον, θα ριχτούν στην μάχη. Το γήπεδο της Μυκόνου ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια της σεζόν.


 

Με όπλο την έδρα η Μύκονος

Ας ξεκινήσουμε από το γηπεδούχο. Ο ΑΟ Μυκόνου μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του φέτος, δεν παύει να αποτελεί ωστόσο «σκληρό» καρύδι για τους αντιπάλους του. Και μάλιστα στην έδρα του. Σύμμαχος όλων των προαναφερθέντων, οι τρεις νίκες που έχει στο ενεργητικό του εντός έδρας (επίσης μία ισοπαλία και μία ήττα). Περίτρανο παράδειγμα πως οι Μυκονιάτες σαν γηπεδούχοι μόνο εύκολη λεία δεν θα είναι! Μπορεί ο αποκλεισμός από το Κύπελλο να έφερε μια μικρή απογοήτευση, ωστόσο οι παίκτες του Θεοφύλαχτου Παχατουρίδη δηλώνουν πανέτοιμοι να δώσουν τα μέγιστα, ώστε η ομάδα τους να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ωστόσο αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Αργυρίου στο αυριανό παιχνίδι.

«Καυτή» η Λάβα παρά τον.. γολγοθά

Το Sportcyclades.gr σε εκτενέστερο ρεπορτάζ του ανέφερε την ταλαιπωρία που πρόκειται να υποστούν παίκτες και προπονητικό τιμ της Λάβας, για να φτάσουν από την Σαντορίνη εώς την Μύκονο, καθώς θα χρειαστούν 4 πλοία και 2 αεροπλάνα για να φτάσουν στο νησί της Μυκόνου. Σίγουρα αυτό είναι ένα στοιχείο που θα πρέπει να προβληματίσει κάποιους..

Οι παίκτες του Αντώνη Κατζέλη έχουν αποδείξει ότι δεν «μασάνε» από έδρες. Με τρεις νίκες αλλά και δύο ήττες εκτός έδρας, σίγουρα βάζουν δύσκολα στους εκάστοτε γηπεδούχους. Οι τρεις βαθμοί της νίκης είναι επιτακτικοί, καθώς ναι μεν παραμονεύει η Άνω Μερά, επίσης όμως οι Σαντορινιοί περιμένουν στραβοπάτημα της Θύελλας Καμαρίου, η οποία φιλοξενείται από το Πάγο, θέτοντας βασική υποψηφιότητα για την δεύτερη θέση.

Από την μεριά της Λάβας αμφίβολος είναι ο Κολιούσης, χωρίς όμως να υπάρχουν έξτρα αγωνιστικά προβλήματα.

Με «τσίτα» τα γκάζια η Λάβα, πληγωμένη η Μύκονος

Ο ΑΟ Μυκόνου προέρχεται από την ήττα και μάλιστα με το βαρύ 4-0 επί της Θύελλας Καμαρίου εκτός έδρας, αλλά και την ήττα στην Σύρο από την ομώνυμη ομάδα για το Κύπελλο που έβαλε τέλος στα όποια όνειρα των Μυκονιατών. Σίγουρα η κατάκτηση των τριών βαθμών θα δώσει «οξυγόνο» στους μπλε για την περαιτέρω πορεία τους στο Πρωτάθλημα..

Η Λάβα,  με επιβλητική εμφάνιση, καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τον ΑΟ Πάρου πριν δύο εβδομάδες για το Πρωτάθλημα. Μία απρόσμενη ίωση στάθηκε αφορμή, ώστε να αναβληθεί ο μεγάλος ημιτελικός του Κυπέλλου απέναντι στον Πανναξιακό, ωστόσο πλέον άπαντες στον σύλλογο κοιτάνε μπροστά, θέτοντας ως κύριο στόχο καταρχάς το «διπλό» στο νησί των ανέμων και εν συνεχεία την νίκη στη Νάξο, επί του Πανναξιακού που θα τους φέρει μια ανάσα από το τρόπαιο.

Καμικάζι «τριών ταχυτήτων»

Στο πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος και συγκεκριμένα την 5η αγωνιστική, οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωποι στο γήπεδο των Φηρών. Η Λάβα ανώτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον ΑΟ Μυκόνου, κερδίζοντας με 3-0. Τα γκολ για τους γηπεδούχους είχαν πετύχει ο Νικολάου στο 35’, ο Στρατηγάκης στο 63΄και ο Αγκαράι στην εκπνοή του αγώνα. Σίγουρα η αυριανή αναμέτρηση δεν θα είναι η ίδια, οπότε ίδωμεν όλοι, περίπου στις 13:00 θα έχουμε τελικό αποτέλεσμα αλλά και εκτενές ρεπορτάζ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Αγγέλου με βοηθούς τους Ρούσσο και Καλογερά

Αποστολή του Sportcyclades.gr στη Μύκονο – Με τηλεοπτική κάλυψη αλλά και Live Score η αναμέτρηση

Το Sportcyclades.gr πάντα πιστό στο ραντεβού του, θα είναι στο γήπεδο της Μυκόνου με τηλεοπτική κάλυψη αλλά και Live Score, ώστε να σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις αυτού του πολύ μεγάλου παιχνιδιού.

Πάντα πρωτοπόροι στο είδος βέβαια και στο φωτογραφικό υλικό, με όλα αυτά σαφώς να συνθέτουν ένα τεράστιο παζλ από το μεγαλύτερο αλλά και το πιο έγκυρο site των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares