Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 16:09

Μιχάλης Σβορώνος: «Ομαδικότητα, σκληρή άμυνα και κόσμος τα κλειδιά»

Το …αίμα του πίσω φέρεται να πήρε ο Πανναξιακός. Η ομάδα της Νάξου έπειτα από τρεις ισάριθμες ήττες από τον Κάδμο Θήβας, δύο την περυσινή σεζόν (66-69 στη Νάξο, 69-53 στη Θήβα) και μία τη φετινή (61-54), κατάφερε να πάρει σπάσει το αρνητικό σερί και να πανηγυρίσει μια πολύ σημαντική νίκη το απόγευμα του Σαββάτου.

Η Selfie #4 είναι γεγονός… Ο Τάσος Βάβουλας συνεχάρη τους παίκτες του λέγοντάς τους μετά το τέλος του ματς «μπράβο μάγκες» και άπαντες στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο έχουν κάθε δικαίωμα να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σε ό,τι αφορά την παραμονή στις εθνικές κατηγορίες.

Σημαντική συμβολή στη νίκη του Πανναξιακού επί του συγκροτήματος του νομού Βοιωτίας είχε ο Μιχάλης Σβορώνος. Ο έμπειρος φόργουορντ, ο οποίος μαζί με τον συμπαίκτη του Αντώνη Δαχρετζή, ήταν αυτοί που …έσπρωξαν την ομάδα τους προς την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα όταν ο αντίπαλος είχε μείωσε στον πόντο (45-44) στα μέσα της τελευταίας περιόδου, μίλησε αποκλειστικά στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά για τη νίκη επί του Κάδμου, τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τον κόσμο του Πανναξιακού.


«Το σημαντικό συν που έχουμε σαν ομάδα είναι η σκληρή μας άμυνα», δήλωσε αρχικά ο Σβορώνος και πρόσθεσε: «Αυτό μας δίνει τις νίκες συνήθως μαζί με την παρουσία του κόσμου, ο οποίος μας βοήθησε πάρα πολύ και στο παιχνίδι αυτό. Αυτά τα δύο στοιχεία μαζί με την ομαδικότητα είναι τα τρία δυνατά μας κλειδιά».

Για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Προμηθέα στο Χαλάνδρι μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για την Καθαρή Δευτέρα, σχολίασε: «Αν συνεχίσουμε με αυτά τα τρία κλειδιά που προανέφερα, εκτιμώ πως μπορούμε να κάνουμε τις νίκες που ίσως μας διατηρήσουν στην Γ’ εθνική κατηγορία».

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και ο Σβορώνος παραδέχεται ότι η παρουσία του είναι καταλυτική. «Μας δίνει βοήθεια και τον ευχαριστούμε πολύ που για ακόμη μια αγωνιστική ήταν στο γήπεδο. Μακάρι να είναι σε κάθε παιχνίδι δίπλα μας. Τον θέλουμε κοντά μας, τον θέλουμε ακόμη περισσότερο».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares