×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 02:18

«Ράμπα» ο..Συριανός Killer!

Συνέντευξη βόμβα από τον αρχι-σκόρερ του Πρωταθλήματος! Ποια η γνώμη του για την διαιτησία; Τι οδήγησε την ομάδα του ένα βήμα πριν την άνοδο; Ποια ομάδα βλέπει αντίπαλο στον τελικό; Ποιον πρώην συμπαίκτη του θα ήθελε να αντιμετωπίσει; Τι είπε για την διοίκηση του ΑΟ Σύρου και τον πρόεδρο κ. Φώσκολο; Τι είπε για τους φιλάθλους του Πανναξιακού; Τέλος, τι δήλωσε όταν ρωτήθηκε αν παραμείνει και του χρόνου στη Σύρο; Διαβάστε παρακάτω τις απαντήσεις! Σας παρουσιάζω τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα ή αλλιώς..Killer!

Τα λόγια είναι περιττά! Παρουσίαση ιδιαίτερη δεν χρειάζεται. Ο σταρ του ΑΟ Σύρου έχει πάρει από το χέρι την ομάδα του φέτος και την έχει φέρει με το ενάμισι πόδι στην κατάκτηση της κούπας. Παναγιώτης Ραμπαβίλας λοιπόν, πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος, βάζει γκολ και εκτός γηπέδων, μιλώντας για όλους και για όλα!


Καλησπέρα Παναγιώτη, καταρχάς ευχαριστώ που δέχθηκες την πρόσκληση μου. Ρεπό για τον ΑΟ Σύρου αυτή την αγωνιστική. Εσύ όμως συνεχίζεις να είσαι πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος. Καλή χρονιά η φετινή για εσένα έτσι δεν είναι;

«Καλησπέρα Αλέξανδρε εγώ ευχαριστώ για την πρόσκλησηΚαλή η φετινή χρόνια αλλά όχι επειδή είμαι στην πρώτη θέση. Καλή χρόνια γιατί η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της. Βέβαια είναι ωραίο να είσαι στους πρώτους αλλά δεν το κυνηγάω. Εξάλλου έχω αφήσει τα πέναλτι να τα χτυπούν άλλοι. Ένα ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου όμως γιατί χωρίς αυτούς δεν θα απαντούσα σε αυτήν την ερώτηση τώρα».

Ο ΑΟ Σύρου από ότι φαίνεται θα είναι η ομάδα που θα ανέβει στην Γ' Εθνική. Ποιο είναι το κλειδί που η ομάδα σου παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας;

«Το κλειδί για μένα είναι η ψυχολογία που πήρε η ομάδα μετά το διπλό στη Θύελλα. Στα πρώτα παιχνίδια δεν παίζαμε καλά, αλλά είχαμε χτίσει μια ψυχολογία ότι η ομάδα αυτή δεν θα χάσει και το πιστεύαμε όλοι. Και έτσι έγινε. Μετά την ήττα όμως στην Άνω Μέρα που δεν πήγαμε προετοιμασμένοι όπως θα έπρεπε, η ομάδα άρχισε να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και να το χαιρόμαστε εμείς πρώτα από όλα που παίζουμε. Η ψυχολογία λοιπόν που έχει πλέον αυτή η ομάδα την έχει φέρει εκεί. Και η τύχη βέβαια. Αλλά σίγουρα όχι η διαιτησία όπως λένε κάποιοι».

Ναι σίγουρα κατά καιρούς ακούγεται ότι η Σύρος ευνοείται από την διαιτησία. Ποια είναι η άποψη σου για αυτό το θέμα;

«Το είχα πει και σε άλλη συνέντευξη. Ας μας φέρουν μια φάση που έκρινε κάποιο παιχνίδι και ήταν υπέρ του ΑΟΣ. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι όχι μηχανές. Μας έχουν αδικήσει και εμάς όπως πχ η κόκκινη του Βαμβακούρη στο παιχνίδι με την Μύκονο. Και άλλες τέτοιες φάσεις που όμως αυτές οι αποφάσεις είναι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν σε δευτερόλεπτο από τους διαιτητές. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι ύποπτο κατά η υπέρ κάποιας ομάδας. Και ελπίζω να μην υπάρξει μέχρι το τέλος».

Πιστεύεις ότι υπάρχει κάποια ομάδα που ευνοείται από την διαιτησία φέτος;

«Όχι δεν το νομίζω».

Υπάρχει νομίζεις πιθανότητα ο ΑΟ Σύρου να χάσει την πρώτη θέση πλέον;

«Εννοείται. Όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες υπάρχει κίνδυνος. Και νομίζω ότι όλοι στον ΑΟΣ γνωρίζουν ότι αρκεί ένα στραβοπάτημα για να γυρίσει όλο ανάποδα. Αλλά πιστεύω στην ομάδα μου πολύ φέτος και δεν νομίζω ότι κάποιος είναι διατεθειμένος να τρέχει μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Ποια θεωρείς ως την πιο ανταγωνιστική ομάδα φέτος για τη Σύρο;

«Στην αρχή του πρωταθλήματος είχα πει το Καμάρι αλλά τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η Λάβα διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο όπως και η Άνω Μέρα. Παναξιακός και Μύκονος νομίζω ότι απλά δεν αντέδρασαν σωστά στις ήττες και έμειναν πιο πίσω. Αυτό που έπαθε πέρυσι ο ΑΟΣ. Αλλά σε όλες τις έδρες που παίξαμε δεν περάσαμε εύκολα».

Είναι ο ΑΟ Σύρου ένα επίπεδο πάνω από αυτές τις ομάδες; Ή απλά στάθηκε και τυχερός για να βρίσκεται στην πρώτη θέση;

«Νομίζω ότι απλά ο ΑΟΣ έχει πιο πολλούς παίχτες σε σχέση με τις άλλες ομάδες που μπορεί όταν στραβώσει ένα παιχνίδι να το πάρουν μόνοι τους. Βέβαια οι προπονητές έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στην πορεία της ομάδας. Δεν είναι εύκολο σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα να μπορέσεις να κρατήσεις τους παίχτες σε εγρήγορση και νομίζω ότι αυτός ήταν και ο πρώτος στόχος τους. Βέβαια χωρίς την τύχη μαζί μας σαφώς θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά η τύχη νομίζω διαλέγει σε ποια μεριά θα πάει. Και εμείς την δικαιούμασταν φέτος».

Ποιο πιστεύεις από τα 15 γκολ που έχεις πετύχει ήταν και το σημαντικότερο και αν θέλεις κάποιο αυτά να το αφιερώσεις κάπου.

«Νομίζω στο παιχνίδι με την Λάβα. Και νομίζω όχι επειδή το έκανα εγώ αλλά νομίζω ότι έκρινε πολλά. Και θα αφιερώσω την κίνηση για το γκολ στον πρόεδρο της ομάδας Φώσκολο που παρά την κακή μου περσινή χρόνια πίστεψε σε εμένα. Και το τελείωμα της φάσης σε όλη την διοίκηση και τον κόσμο του ΑΟΣ που περιμένει πολλά χρόνια μια επιτυχία της ομάδας του νησιού».

Πρόεδρος και διοίκηση στηρίζουν την ομάδα σε κάθε την βήμα έτσι δεν είναι;

«Με το παραπάνω. Μια πολύ δυνατή διοίκηση με τον κ. Φώσκολο να καθοδηγεί πολύ ωραία το όλο σύνολο. Αλλά εγώ θέλω να πω το ευχαριστώ μου συγκεκριμένα στον κ Μπαλτά και στον κ. Ραουζαίο για δικούς μου λόγους. Τους ευχαριστούμε όλους γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι».

Στο τελικό πλέον του Κυπέλλου εσείς. Η άλλη ομάδα ποια θα είναι;

«Νομίζω όπως και στον τελικό, θα είναι ένα ματς 50-50. Οποίος βρεθεί σε καλύτερη μέρα θα κερδίσει. Ο ενθουσιασμός που επικρατεί στην Λάβα και η φανέλα του Πανναξιακού καθώς και ο κόσμος του είναι περίεργο μείγμα. Βέβαια θα ήθελα να παίξω αντίπαλος στον τελικό με τον καλό φίλο Βαγγέλη Γατσέλο».

Στην αναμέτρηση με τον Πανναξιακό εκτός άκουσες ουκ ο λίγα. Θα ήθελες να απαντήσεις με ένα γκολ σε αυτά;

«Ο κόσμος του Παναξιακού αγαπάει την ομάδα του και κοιτάει να κάνει την δουλειά του. Και είναι μαγκιά τους όλο αυτό που στήνουν σε κάθε παιχνίδι. Βέβαια και εγώ από την μεριά μου κοιτάω την ομάδα μου. Αλλά αν σκοράρω εναντίον του δεν θα το κάνω για απάντηση προς αυτούς. Αυτοί έχουν τον λόγο τους να λένε συνθήματα εναντίον μου και εγώ τους δικούς μου για να σκοράρω εναντίον τους. Βέβαια αν δεν τα ακούς από τους φιλάθλους του Παναξιακού σημαίνει ότι κάτι δεν κάνεις καλά. Όποτε εγώ που τα ακούω σε κάθε παιχνίδι μάλλον κάνω κάτι καλά. Όπως και να έχει μπράβο τους που ακολουθούν πίστα την ομάδα τους. Μακάρι όλες οι ομάδες να είχαν τέτοιους οπαδούς».

Στόχος το νταμπλ σε μία χρονιά από τις καλύτερες για τον ΑΟ Σύρου έτσι δεν είναι; Το νησί ανταμείβεται με τον καλύτερο τρόπο για την αγάπη που έχει δείξει για αυτή την ομάδα.

«Ναι το νησί περιμένει χρόνια μια επιτυχία του ΑΟΣ. Για αυτό έμεινα και εγώ. Να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να καταφέρει τι δεν έγινε πριν δυο χρόνια που βρεθήκαμε τόσο κοντά».

Θα ήθελες να ευχηθείς σε κάποιον κάτι μέσα από αυτή την συνέντευξη;

«Να ευχηθώ στον εμβληματικό αρχηγό και εγκέφαλο της ομάδας Μανουδάκη ταχεία ανάρρωση και να είναι κοντά μας όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για τον κόσμο του ΑΟ Σύρου; Τι άλλο να περιμένει από εσένα;

«Ότι θα δίνω ότι έχω όταν αγωνίζομαι για αυτήν την ομάδα. Έχω δεθεί με το κίτρινο μπλε. Βέβαια όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν αλλά τώρα να ξέρουν ότι θα κάνω ότι μπορώ να φέρουμε και τα δυο τρόπαια στην Σύρο. Το αξίζει αυτός ο κόσμος που φέτος ήταν πραγματικά υπέροχος».

Με το πέρας της σεζόν τι σκέφτεσαι να πράξεις; Θα παραμείνεις στη Σύρο ή σε κάποια καλύτερη πρόταση θα δεχόσουν;

«Αν και έχει πολύ δρόμο ακόμα νομίζω ότι ένας κύκλος έκλεισε αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτός ήταν ο στόχος μου όταν ήρθα εδώ. Βέβαια η Σύρος είναι ωραίο νησί και περνάω καλά... Σίγουρα όμως είναι νωρίς ακόμα για τέτοιες αποφάσεις».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares