×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 01:58

Το ποδόσφαιρο μας ενώνει!

RAOUZAIOS VLAVIANOS

Το έχουμε πει αρκετές φορές ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο 11 εναντίον 11 που κλωτσάνε το τόπι προσπαθώντας να το στείλουν στο πλεκτό!

Είναι κάτι παραπάνω... Και δη στις Κυκλάδες ακόμη περισσότερο, καθώς μπορεί τα νησιά να τα χωρίζει η θάλασσα, ωστόσο οι φιλίες που χτίζονται με τα χρόνια, μέσα από τα ταξίδια των ομάδων είναι πολλές και μπαίνουν σε σωστές βάσεις.

Όλα αυτά τα αναφέρουμε με αφορμή τη φωτογραφία που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Αντιπρόεδρος του ΑΟ Σύρου κ. Πέτρος Ραουζαίος, ο οποίος κατά το ταξίδι της Θύελλας στη Σύρο είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον πρόεδρο της ομάδας του Καμαρίου, κ. Ιωσήφ Βλαβιανό.

Οι δύο τους συναντήθηκαν στο γνωστό ποδοσφαιρικό στέκι «Alfa Club» , όπου μέσα σε πολύ καλό και εγκάρδιο κλίμα αντάλλαξαν απόψεις για το ποδόσφαιρο, με τη συνάντηση αυτή να γίνετε η απαρχή μία νέας γνωριμίας - φιλίας μέσω του ποδοσφαίρου στο νομό μας.

Ο κ. Ραουζαίος συνόδευσε τη φωτογραφία με το ακόλουθο σχόλιο: "Γιατί το ποδόσφαιρο ενώνει τις ομάδες μας και δημιουργεί γνωριμίες!!!"

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares