×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 22:42

Στα μάτια αυτού ένας..ανερχόμενος ηγέτης εν ονόματι Μανόλης Πολυκρέτης!

Ο MVP των τελευταίων αγωνιστικών του Πανναξιακού Μανόλης Πολυκρέτης, άνοιξε τα χαρτιά του και σε μια απολαυστική συνέντευξη, μίλησε για την ανοδική πορεία της ομάδας του, τον πολυαναμενόμενο ημιτελικό με την Λάβα, ενώ δεν έκρυψε σε ποια παιχνίδια έχει βάλει στόχο να σκοράρει! Ένας ανερχόμενος ηγέτης, όπως τον αποκαλούν στο νησί, πάντα μετριόφρων δίνει την δική του εκδοχή. Απολαύστε τον..

16880735_10211395156570506_1043063860_o.jpg

Δεν είναι μόνο τα 7 τέρματα που έχει μέχρι στιγμής στο ενεργητικό του ο 24χρονος άσος της ομάδας της Νάξου. Δεν είναι οι τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις με τους «μπλε» το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είναι και η κρισιμότητα των τερμάτων που πετυχαίνει. Σίγουρα τα 2 εξ αυτών με Σύρο και Φιλώτι, επανέφεραν τα χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας, μετά την μέτρια πορεία του συλλόγου στο Πρωτάθλημα.

Σίγουρα η συμμετοχή του Πανναξιακού στον μεγάλο ημιτελικό απέναντι στην Λάβα, να είναι και το μεγάλο ζητούμενο, ωστόσο ο Μανόλης Πολυκρέτης, έδωσε το δικό του στίγμα για αυτή την σπουδαία αναμέτρηση, όπως και για άλλα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. 

Καλησπέρα Μανόλη και σε ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Δεύτερο συνεχόμενο τέρμα και μάλιστα νικητήριο αυτή την φορά με το Φιλώτι για εσένα. Πως αντιμετώπισες το παιχνίδι από την μεριά σου;

«Καλησπέρα Αλέξανδρε όσον αφορά το παιχνίδι με το Φιλώτι ας πούμε πως ήταν ένα τοπικό ντέρμπι που το κέρδισε ο Πανναξιακός όπως έπρεπε και περίμεναν όλοι. Όλα τα παιχνίδια είναι ίδια για μένα είτε παίζω αντίπαλος με τον τελευταίο, είτε με τους πρώτους δεν αλλάζει κάτι».

16935919_10211395156530505_1229239651_o.jpg

Δύο πανέμορφα τέρματα σε όρισαν MVP των αναμετρήσεων για τους αγώνες με Σύρο και Φιλώτι. Η απόδοσή σου συμβάλει ώστε ο Πανναξιακός να παίρνει βαθμούς, κάτι που δεν μπορούσε να καταφέρει στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος. Τι συμβαίνει αυτές τις ημέρες και η ομάδα σου ανταμείβεται με τους τρεις βαθμούς της νίκης;

«Γενικά η ομάδα πιστεύω πατάει καλύτερα στον δεύτερο γύρο. Χρειαζόταν μια νίκη για να πάρει ψυχολογία για την συνέχεια και ιδιαίτερα για το κύπελλο καθώς είναι ο στόχος πλέον... Όσο για το MVP και τα γκολ, βλέπω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθώ για το καλύτερο για μένα και την ομάδα.. ».

Ο Πανναξιακός έχει κάποιους στόχους στο πρωτάθλημα φέτος πλέον ή συγκεντρώνεται μόνο στο Κύπελλο;

«Ο κυρίως στόχος πλέον είναι το Κύπελλο σίγουρα. Για το Πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έχουν μείνει για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση εφόσον μείναμε μακριά από τις πρώτες θέσεις νωρίς».

Δύσκολη αναμέτρηση με την Λάβα έτσι δεν είναι;

«Ναι έτσι είναι. Έκανε αρκετές και καλές μεταγραφές γενικά και έχει φτιάξει μια δυνατή ομάδα που πρωταγωνιστεί δεν είναι τυχαία στις πρώτες θέσεις. Πιστεύω θα κερδίσει η ομάδα που το θέλει περισσότερο».

Έχεις φυλάξει κάποιο γκολ για το παιχνίδι αυτό ή θα ήθελες πιο πολύ ένα γκολ για το τελικό με την Σύρο;

« (Σ.σ. γέλια) Καταρχήν σίγουρα θα ήθελα η ομάδα να φτάσει στον τελικό με η χωρίς δικό μου προσωπικό γκολ. Προσωπικός στόχος είναι να πετύχω γκολ και στις δυο αναμετρήσεις».

Προσωπικοί στόχοι. Σκέφτεσαι να παραμείνεις στην ομάδα και του χρόνου; Ενδεχόμενο καλύτερης πρότασης θα την σκεφτόσουν;

«Προσωπικός μου στόχος είναι να παίξω όσο πιο ψηλά γίνεται.. Για το αν θα μείνω στην ομάδα ή για τις προτάσεις θα τα δω την ώρα εκείνη είναι νωρίς ακόμα. Όλα στην ώρα τους».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares