Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 12:57

«Έφυγε» για τελικό το ΕΠΑΛ Θήρας

Την πρόκριση στον τελικό του Πρωταθλήματος των Λυκείων Κυκλάδων εξασφάλισε χθες το ΕΠΑΛ Θήρας, που πέτυχε μεγάλη νίκη με 0-1 μέσα στο ΔΑΚ Νάξου απέναντι στο ΓΕΛ Νάξου.

Σε ένα ανοιχτό για όλα τα αποτελέσματα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, το ΕΠΑΛ Θήρας κατάφερε να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι, σε αντίθεση με το ΓΕΛ Νάξου, που μετά το γκολ που δέχτηκε, κατέρρευσε ψυχολογικά, με την νευρικότητα των παικτών του να μετατρέπονται σε τρεις αποβολές, τελειώνοντας το παιχνίδι με 8 παίκτες.

Στο πρώτο ημίχρονο το σχολείο της Νάξου είχε την πρωτοβουλία, με το ΕΠΑΛ Θήρας να ψάχνει το γκολ στην αντεπίθεση.

Στην επανάληψη, το Λύκειο της Σαντορίνης μπήκε δυνατά έχοντας ένα δοκάρι με τον Βλαβιανό. Η απάντηση του ΓΕΛ Νάξου ήταν η ίδια, καθώς στο 60’ ο Μακρυμανώλης σημάδεψε και εκείνος το οριζόντιο δοκάρι του Καραμολέγκου.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, ήρθε από τον κορυφαίο για τους Σαντορινιούς, παίκτη της Λάβας, Μηνά Βλαβιανό, ο οποίος πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ από απευθείας εκτέλεση κόρνερ, με τη μπάλα να περνάει από όλους και να καταλήγει στα δίχτυα του Καρανίκα που «προδόθηκε» από την άμυνα του.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι οδηγήθηκε στα νεύρα, με τον κ. Νεοκοσμίδη να αναγκάζεται να αποβάλει τέσσερις (4) παίκτες.

Αρχικά στο 69’, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα και σύρραξη, απέβαλε τους Λεγάκη Γ. (ΓΕΛ. Νάξου)και Κουρπέτη (ΕΠΑΛ Θήρας), για να συνεχίσει με τους Ανεβλαβή (70’) και Σέργη (72’).

Το ΕΠΑΛ Θήρας θα αντιμετωπίσει στο τελικό που θα γίνει μέχρι τις 15 Μαρτίου, το ΓΕΛ Μυκόνου, που επικράτησε στον άλλο ημιτελικό με 3-2 του ΓΕΛ Σύρου.

Διαιτητές: Νεοκοσμίδης – Ψαρρά

ΓΕΛ Νάξου (Κατσούλης): Καρανίκας, Χίντρι (60’ Καραφυλίδης), Μελανίτης  (36’ Λεγάκης Ν.), Ισμαϊλάι, Σέργης, Λεγάκης Γ., Κιόσκου (45’ Βρεττός), Καρούσης, Πρεβόλης, Ανεβλαβής, Μακρυμανώλης.

Αναπληρωματικοί: Πετράς, Καπίρης, Πετρόπουλος, Φυρογένης.

ΕΠΑΛ Θήρας (Πεταλωτής): Καραμολέγκος, Συλλέλογλου, Βαρμάζης, Κουλόλι, Βλαβιανός, Καραμολέγκος, Καψάλης, Ζανί, Κουρλέτης, Δρόσος, Πατούλιας.

Αναπληρωματικοί: Φεκα, Καφουρός, Λέκκας, Φουστερης, Δαμίγος, Ρούσσος, Φουστέρης Γ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares