Κυριακή, 05 Μαρτίου 2017 20:56

Βάβουλας: «Έχουμε κάνει αρκετά βήματα μπροστά»

Χαμηλούς τόνους εξακολουθεί να κρατάει ο Τάσος Βάβουλας, παρά την πρώτη εκτός έδρας νίκη του Πανναξιακού τη φετινή σεζόν.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» εκτιμά πως οι παίκτες του έχουν δείξει σημαντική βελτίωση από τα ματς του πρώτου γύρου και θέλει να πιστεύει πως στο τέλος η ομάδα του θα παραμείνει στις εθνικές κατηγορίες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.


«Έχουμε προσπαθήσει όλη τη χρονιά, έχουμε δείξει αρκετή βελτίωση», δήλωσε ο Τάσος Βάβουλας στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά και πρόσθεσε: «Χάσαμε ένα παιχνίδι στον πρώτο γύρο από τον Προμηθέα γιατί πιο λογικό ήταν ότι ήμασταν ανέτοιμοι. Προσπαθούμε συνέχεια να βελτιωνόμαστε. Βέβαια, η προσπάθεια δεν έχει τελειώσει εδώ. Έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το επόμενο κόντρα στον Έσπερο Λαμίας».

17124803_1922876304623631_1889921459_n.jpg

Όσο για τη συνέχεια, τόνισε: «Η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι πάρα πολύ δύσκολη. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά, προσπαθούμε να βελτιωθούμε μέσα από όλα. Από τα παιχνίδια, από τις νίκες, από τις ήττες. Νομίζω πως έχουμε κάνει αρκετά βήματα μπροστά. Είμαστε αισιόδοξοι».

Θα γίνει το …θαύμα και στο τέλος θα σωθεί ο Πανναξιακός; «Όσο δεν σε τελειώνει κάποιος και συνεχίζεις να ελπίζεις τότε ναι νομίζω ότι θα σωθούμε. Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία κι εμείς δεν είμαστε από αυτούς που καταθέτουν τα όπλα τόσο εύκολα».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares