Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017 14:56

Θα αγωνιστώ για την ανάπτυξη του αθλητισμού

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του κ. Χατζημάρκου και τον ορισμό της ως Εντεταλμένη Κυκλάδων στον τομέα αθλητισμού, η Έπαρχος Θήρας κ. Λειβαδάρου, με ανακοίνωση της ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη τον Περιφερειάρχη και υπόσχεται ότι θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για το καλό του αθλητισμού στις Κυκλάδες.

Η δήλωση της κ. Θεώνης Λειβαδάρου:

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την τιμητική θέση που μου έδωσε στο νέο σχήμα περιφερειακής διακυβέρνησης του Νοτίου Αιγαίου ως Εντεταλμένη Αθλητισμού Κυκλάδων και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.

Αγαπάω και ασχολούμαι από παιδί με τον αθλητισμό και χαίρομαι που μου δίνεται η δυνατότητα να δουλέψω και σε αυτόν τον τομέα. Υπόσχομαι, ότι θα προσπαθήσω με όλη μου την δύναμη να φανώ αντάξια της θέσης αυτής, θα είμαι αρωγός σε κάθε προσπάθεια των αθλητικών Συλλόγων των Κυκλάδων και θα αγωνιστώ για την ανάπτυξη του αθλητισμού.

Στόχος μας, η ενίσχυση και υποστήριξη των Ελλήνων Αθλητών και Συλλόγων αλλά και η διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων.

Ο αθλητισμός μας ενώνει όλους!

Η  ΕΠΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ

ΘΕΩΝΗ  ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares