Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 17:20

Επέστρεψε στο «θρόνο» του το ΓΕΛ Μυκόνου

Ο απόλυτος κυρίαρχος των Σχολικών Πρωταθλημάτων Κυκλάδων είναι πλέον το ΓΕΛ Μυκόνου, καθώς πριν λίγο στον τελικό που έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων επικράτησε με 2-1 του ΕΠΑΛ Θήρας και στέφθηκε πρωταθλητής Κυκλάδων  για 3η φορά την τελευταία επταετία.

Πλέον το σχολείο της Μυκόνου έχει χτίσει τη δική του ιστορία, καθώς η φετινή συμμετοχή ήταν η 5η συνεχόμενη σε τελικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Μυκονιάτες υπό την καθοδήγηση της Γυμνάστριας και προπονήτριας τους κ. Ραϊού είχαν τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ενώ επικρατούσε ψιλόβροχο. Στην πρώτη σημαντική στιγμή οι Μυκονιάτες άνοιξαν το σκορ, όταν στο 10' μετά από κορνερ, ο Κάνιουρας έπιασε αρχικά κεφαλιά, με τον  Χιλάι να κοντρολάρει μέσα στη περιοχή και με σουτ να κάνει το 1-0.

Το ημίχρονο έκλεισε με ακόμα δύο καλές ευκαιρίες για το ΓΕΛ Μυκόνου. Αρχικά στο 26΄ο Βερώνης με σουτ σημαδεύει το δοκάρι του Καραμολέγκου και στο 33' ο Κάνιουρας χάνει μοναδική ευκαιρία μέσα από τη μικρή περιοχή, όταν μετά από σουτ η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη, το ΓΕΛ Μυκόνου μπήκε με «γκολ από τα αποδυτήρια» αφού στο  36' ο Χιλάι μπήκε από δεξιά στη περιοχή, πάσαρε στον Κάνιουρα και εκείνος με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0. 

Το ΕΠΑΛ Θήρας προσπάθησε να αντιδράσει, με τους Βλαβιανό και Δρόσο να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες και στο 60΄ μετά από φάση διαρκείας ο Πατούλιας με σουτ από το ύψος του πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Στα τελευταία λεπτά είχαμε τον τραυματισμό του Βλαβιανού στο πόδι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γίνει γνωμάτευση. 

Διαιτητές ήταν οι: Ρούσσος Ι., Μουτάφης, Βαρθαλίτης

ΓΕΛ Μυκόνου (Ράιου): Μπαϊράμ, Χιλάι, Βερώνης, Πλάκα, Πατσάνι (λ.τ. 71΄Ματρίσι), Λυκούρης, Σιουπούλης, Ράγια Χ., Δήμα Π. (75΄Ντούρο), Μπουσάι, Κάνιουρας (45΄ Κατσικαλάκης).

Αναπληρωματικοί: Μπομπάι, Ηλιαάδης, Παλάσης, Πετάι.

ΕΠΑΛ Θήρας (Παταλωτής): Καραμολέγκος Γ., Συλλέλογλου (72΄Καφούρος), Βαρμάζης, Κουλόλι, Βλαβιανός (λ.τ. 66΄ Δαμίγος), Καραμολέγκος Α., Καψάλης, Ζανί, Δρόσος, Πατούλιας, Φουστέρης.

Αναπληρωματικοί: Φουστέρης, Ι., Φέκα, Λέκκας, , Ρούσσος.

Το Live Score και τα βίντεο του αγώνα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares