×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 11:46

Λάβα: Το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων νοσεί

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λάβα Εμπορείου, στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook, στην οποία καταδικάζει τα όσα έγιναν στο ματς του Σαββάτου με τον Πανναξιακό, μετά βέβαια και από την δημοσίευση του σχετικού βίντεο από το Sportcyclades.gr. 

«Είναι από τις φορές που με λόγια δεν μπορείς να περιγράψεις μια κατάσταση όσο μια εικόνα η ένα video. Λυπούμαστε πραγματικά γιατί συμμετείχαμε σε αυτό το έγκλημα που δεν είχε ποτέ προηγούμενο στις Κυκλάδες μας. 

Λυπούμαστε πραγματικά γιατί ξοδέψαμε χρήματα τα οποία συντήρησαν ανθρώπους που κάνουν εγκλήματα στον αθλητισμό .
Λυπούμαστε πραγματικά γιατί χάσαμε προσωπικές μας στιγμές μακριά από τις οικογένειες μας για να ακολουθήσουμε και να στηρίξουμε αυτό που αγαπούσαμε.
Ξεκαθαρίζουμε ότι αυτό το έγκλημα που εξελίσσεται την φετινή χρόνια και θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο Σάββατο δεν έχει έναν αποδέκτη η μια ομάδα, έχει αποδέκτη σχεδόν το σύνολο των ομάδων , όσοι μπορούν και δεν θέλουν να το καταλάβουν είναι συνένοχοι .
Το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων νοσεί στα προσωπικά συμφέροντα των παραγόντων, διαιτητών και δημοσιογράφων, όσο και να προσπαθούν άνθρωποι υγιής το μόνο που θα καταφέρουν είναι να λερώνονται και να χαλάνε τη ζωή τους γι' αυτό που κλήθηκαν να υπηρετούν .
Παλιότερα είχαμε αναφέρει σε άλλες δημοσιεύσεις μας ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίζει με τα όνειρα και την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο .
Ως εδώ λοιπόν!
Δεν θα Αναζητήσουμε ευθύνες πλέον από κανένα ευχόμαστε ο χρόνος να δείξει ότι η ομάδα μας ήταν Το πρόβλημα σε αυτό το πρωτάθλημα .
Ζητάμε συγνώμη αν καθ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς στενοχωρήσαμε κάποιο αθλητικό σωματείο η το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κυκλάδων με την συμπεριφορά μας.
Κλείνοντας θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους παίκτες του Πανναξιακού αθλητικού ομίλου για την πρόκριση τους στον τελικό καθώς και στους υγιής φίλαθλους και παράγοντες.
Απολαύστε το βίντεο μέχρι το επόμενο που απλά θα έχει αποδεχτεί κάποιο άλλο θύμα.
Καλή συνέχεια σε όλους !!»

ftyitrjrtyjiutkijtyjftykjrtikyntkuymilolurutyo.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares