Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 15:56

Ισοπαλία με την παρουσία ''ΕΘΝΙΚΑΡΑ'' στη Σαντορίνη

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που έγινε την Κυριακή στη Σαντορίνη, ο Πανθηραϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος απέναντι στον ιστορικό Εθνικό Πειραιά, με σκορ 1-1.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, με τον Γιάννη Μαντζουράνη, τον "Εθνικάρα" να κλέβει την παράσταση, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους του Πανθηραϊκού που γέμισαν για ένα ακόμη παιχνίδι τις εξέδρες του γηπέδου. Ο επίσημος προσκεκλημένος της κυκλαδίτικης ομάδας, τιμήθηκε κατά την ανάπαυλα, τόσο από τη Διοίκηση όσο και από τους φιλάθλους του Πανθηραϊκού, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να εμψυχώνει την ομάδα του, με τη δική του, πολύ χαρακτηριστική ιαχή.

Στα του παιχνιδού, ο Πανθηραϊκός που αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη βασική του ενδεκάδα, είχε μια ελαφρά υπεροχή. Είδε όμως τον Αντώνη Γιόνδη, να ζητά αναγκαστική αλλαγή και να αντικαθίσταται πολύ νωρίς, και ενώ είχε ήδη απειλήσει μια φορά την αντίπαλη εστία, με ένα καλό, αλλά άστοχο σουτ. Ο Εθνικός απείλησε με κεφαλιά του Σώπαση στο 16', όμως ο Ζωντός μπλόκαρε εύκολα. Η πιο σημαντική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου χάθηκε στο 26΄, όταν ο Μυρθιανός εκτέλεσε με δύναμη ένα πλάγιο, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στο Ζώνα που έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε, ο Περιάλης δοκίμασε ξανά να σουτάρει, όμως έπειτα από νέα κόντρα, η μπάλα άλλαξε πορεία, με τον Παπίτσα τελικά, να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή. Δύο λεπτά αργότερα, ο Πανθηραϊκός έχασε νέα σημαντική ευκαιρία, όταν ο Παπίτσας έκανε μια κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βουτσινά. Στο 40' ο Πανθηραϊκός κέρδισε ένα φάουλ σε αρκετά καλό σημείο. Ο Λούκα ανέλαβε την εκτέλεση, όμως έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Βουτσινά. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Κρίτσας έκανε ενα σουτ που πέρασε άουτ. Έτσι, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργήθηκαν λιγότερες ευκαιρίες, ωστόσο είδαμε και τις δύο ομάδες να σκοράρουν. Προβάδισμα στο σκορ πήρε ο Εθνικός, όταν στο 53' ο Χατζησάββας είδε τον Ζωντό να διώχνει το σουτ που επιχείρησε, όμως ο Μάναλης που καραδοκούσε δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-1 σε κενή εστία. Από εκεί και πέρα, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, με τον Πανθηραϊκό να πιέζει και τον Εθνικό να περιορίζεται σε καθαρά παθητικό ρόλο. Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης ολοκλήρωσε γρήγορα τις αλλαγές του, ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Φύτρο και τον Λαζαρίδη, προκειμένου ο Πανθηραϊκός να γίνει πιο επιθετικός. Η ομάδα της Σαντορίνης πίεσε, και έφτασε κοντά στην ισοφάριση με το Ζώνα, ενώ είχε μια ακόμη καλή φάση με ένα άστοχο σουτ από τον Συνολάκη. Τελικά, ο Πανθηραϊκός βρήκε το γκολ που δικαιούταν στο 85ο λεπτό. Ο Κορτσινίδης με πλάγιο άουτ βρήκε τον προωθημένο Μπακάλη, αυτός πήρε την κεφαλιά και βρήκε τον Ζώνα, ο οποίος σκόραρε από κοντά, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, οι Κυκλαδίτες έδειξαν διάθεση να κυνηγήσουν το γκολ της νίκης, ωστόσο στο λίγο χρόνο που απέμενε η μόνη υποψία ευκαιρίας ήταν μια προσπάθεια του Λαζαρίδη που πέρασε αρκετά μακριά από την εστία του Βουτσινά. 

Aξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή του Εθνικού συμμετείχει και ο Σαντορινιός, πρώην ποδοσφαιριστής του Πανθηραϊκού, Φύτρος Σόλωνας.

Το αποτέλεσμα αυτό, διατήρησε τον Πανθηραϊκό στην 8η θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη, ο Εθνικός υποχώρησε στην 6η θέση. Την επόμενη αγωνιστική, που θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου, ο Πανθηραϊκός έχει δύσκολο έργο, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον 4ο της βαθμολογίας Άγιο Ιερόθεο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαλδαίος, με βοηθούς τους Τσολακίδη και Τσαλίκη.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Κορτσινίδης, Μυρθιανός, Λούκα, Μπακάλης, Σαββίδης (55' Φύτρος), Συνολάκης, Κριτσάς, Περιάλης (58' Λαζαρίδης), Γιόνδης (9' λ. τρ. Παπίτσας), Ζώνας

Αναπληρωματικοί: Μπαμπανιώτης, Αγοραστός, Δρόσος, Ματσιώτας

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Βενέτης (83' λ. τρ. Πίσσας), Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος, Χατζησάββας, Σωπάσης, Μάναλης, Λεωνιδόπουλος (65' λ. τρ. Μπένα), Κομνηνός (76' Μαργαρίτης).

Αναπληρωματικοί: Φύτρος, Λευκόπουλος,Baikas

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares