Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 23:20

Λάβα: Αδίστακτοι άνθρωποι και διαιτητές πρωτοπαλίκαρα

Με μία ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση της η Λάβα, κάνει γνωστή την παραίτηση της από τον αγώνα με τον ΑΟ Σύρου, ενώ παράλληλα μιλάει για ''αδίστακτους ανθρώπους'', για ''διαιτητές πρωτοπαλίκαρα'' και για σημαντικές αποκαλύψεις που έπονται από την πλευρά της  μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Σαντορίνης βάζει στη θέση τους τα όποια περίεργα σύννεφα πήγαν να δημιουργηθούν με εμάς και είχαν να κάνουν με επιλεκτικές αναφορές στη διαιτησία, αφού όπως ξεκαθαρίζει αυτό δεν απευθυνόταν σε κάποιον δημοσιογράφο συγκεκριμένα, όπως πήγαν να καρπωθούν κάποιοι, αλλά σε αυτούς  που συνήθως γράφουν ''ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ'' σε αγώνες που έχουν γίνει τραγικά λάθη. Και είναι μεγάλη μας τιμή που αυτοί σίγουρα δεν είμαστε εμείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Επιστολή παραίτησης από τον αυριανό αγώνα με τον ΑΟ Σύρου απέστειλε προς την ΕΠΣ Κυκλάδων σήμερα Το ΔΣ της ομάδας μας .
Σε προηγούμενες επιστολές μας αναφέραμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την προσπάθεια και τα όνειρα μας, ήρθε η ωρα λοιπόν να το πράξουμε .
Πλέον δεν μας προκαλεί καμιά εντύπωση ακομη και ο τοσο απροκάλυπτα τελευταίος ορισμός του διαιτητή κ Αγγέλου πρωτοπαλίκαρο του γνωστού μας σε όλους Αρχιδιαιτητη για τις 'ειδικές αποστολές 'σε διάφορους αγώνες Κυκλάδων.
Πρωτόγνωρες καταστάσεις τις οποίες ζήσαμε δεν φανταζόμασταν σε καμία περίπτωση ότι υπήρχαν στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων μας ,Βλέποντας μικρόψυχους ανθρώπους αδίστακτους προκειμένου να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα να μη διστάζουν να ισοπεδώνουν το ποδόσφαιρο μας και τον κόπο ομάδων και παραγόντων
Τους διαβεβαιώνουμε πλέον ότι γνωρίζουμε ποιοι είναι Και τι ακριβώς έκαναν.
Μετά το τέλος του πρωταθλήματος και επίσημα θα προβούμε σε αποκαλύψεις ανθρώπων οι οποίοι χωρίς ίχνος ντροπής Ανάγκασαν και απείλησαν πρόσωπα και καταστάσεις για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα .
Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να μειώσουμε την προσπάθεια των ομάδων που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα φέτος και Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον πρωταθλητή Κυκλάδων στην Γ εθνική κατηγορία που θα αγωνίζεται του χρόνου με την ελπίδα κάποια στιγμή να συναντηθούμε κάπου όλοι μαζί.
Να ζητήσουμε συγνώμη απο ολα τα σωματεία της κατηγορίας μας και ιδιαίτερα απο την Άνω Μερα για τις οποίες μαθηματικές ελπίδες είχε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλα να γνωρίζουν οτι με την μη συμμετοχή μας ίσως και να τους Προστατέψαμε απο ενα ξανα κακόπαιγμενο έργο.
ΥΓ .Όταν αναφερθήκαμε σε παλιότερη επιστολή μας οτι το ποδόσφαιρο μας νοσεί από παράγοντες και δημοσιογράφους δεν αναφερθηκαμε σε κάποιον συγκεκριμένο παράγοντα η δημοσιογράφο οπως γράφηκε αλλά σε όλους αυτούς που χρησιμοποιούν τις ομάδες τους για προσωπικές τους δουλειές και σε ΜΜΕ που σιωπούν και φοβούνται να γράψουν την αλήθεια.
Στο επανιδείν λοιπόν.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares