×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Τρίτη, 31 Μαΐου 2011 20:49

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου το πρώτο πανελλήνιο Drift αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο της Σύρου.

DRIFT_4

DRIFT_SYROS_630X300
 

Από την προηγούμενη ημέρα δυο φορτηγά της Proaction είχαν έρθει στο νησί φορτωμένα με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και η ομάδα του γυμναστηρίου ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ μέσα σε 12 ώρες μεταμόρφωσε τον χώρο του αεροδρομίου σε χώρο μηχανοκίνητου αθλητισμού, έτοιμο για να υποδεχθεί τα «τέρατα» των 750 ίππων.

Στήθηκαν κερκίδες 800 ατόμων, έγινε ολοκληρωμένη περίφραξη με κάγκελα, υπήρχε καντίνα, αλλά και την Monster Energy με τα ενεργειακά ροφήματα. Οι αγωνιζόμενοι είχαν τον δικό τους χώρο όπου προετοίμαζαν τα αυτοκίνητα τους, άλλαζαν συνεχώς και μετά από κάθε είσοδο τα λάστιχά τους, αλλά και ο κόσμος μπορούσε να κυκλοφορεί ελεύθερα και να θαυμάζει από κοντά αυτά τα απίστευτα αυτοκίνητα.

Οι οδηγοί των αυτοκινήτων ξεσήκωναν σε κάθε πέρασμα τους από τις κερκίδες τον κόσμο, ο οποίος αν και παρακολουθούσε αρκετή ώρα, χειροκροτούσε μέχρι και το τελευταίο λεπτό, εμψυχώνοντας τους αγωνιζόμενους οι οποίοι έφυγαν με τις καλύτερες αναμνήσεις από το νησί και με την υπόσχεση ότι θα ξαναέρθουν φέρνοντας μαζί τους και άλλους συμμετέχοντες.


Του Σταύρου Μαυράκη κοινή γνώμη

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares