Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 14:03

Περηφάνια για τους ''Ασημένιους'' Εφήβους

Περήφανη όλη η οικογένεια της ΑΕ Σαντορίνης με την προσπάθεια και την Δεύτερη θέση που κατέκτησαν οι έφηβοι μας στο Final4 Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκε στην Τήνο.

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική πορεία όλη την χρονιά οι έφηβοι μας έφτασαν στο Final4 Κυκλάδων ως πρώτοι του Νότιου Ομίλου και πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στον ημιτελικό προκρίθηκαν έναντι του γηπεδούχου Περιστεριώνα στον τελικό της διοργάνωσης. Εκεί η ομάδα μας ενώ έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα καταφέρνοντας να προηγηθεί με 7 πόντους δεν κατάφερε να συντηρήσει την διαφορά με την ομάδα της Μυκόνου καλάθι το καλάθι να αποκτάει περισσότερη αυτοπεποίθηση έχοντας και την βοήθεια της κερκίδας. Οι έφηβοι μας πάλεψαν το παιχνίδι και με κινήσεις από τον πάγκο προσπάθησαν να αλλάξουν την ροή του αγώνα αλλά η αντίπαλη ομάδα έβρισκε τις λύσεις και διατηρούσε ενα μικρό προβάδισμα που τελικά τους οδήγησε στην νίκη.

Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα μας στην Δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Κυκλάδων και όλη την οικογένεια της ΑΕ Σαντορίνης να πανηγυρίζει με την προσπάθεια των αθλητών μας που αξίζουν συγχαρητήρια για το ήθος κα τους κόπους τους.

Άξίζουν πολλά συγχαρητήρια επίσης στον ΑΟ Μυκόνου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ΤΑΚ Περιστεριώνα για την φιλοξενία και τους συγχαίρουμε για την άψογη διοργάνωση του FInal4.

ΑΕ Σαντορίνης

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares