Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 23:19

Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου κ. Ζώρζου στην ΑΕ Σαντορίνης

Ο Δήμαρχος Θήρας κ. Ζώρζος με επιστολή του συνεχάρη την ομάδα Εφήβων της ΑΕ Σαντορίνης και το σωματείο με τη σειρά του ευχαρίστησε τον ίδιο για την υποστήριξη του.

Το σχετικό δημοσίευμα στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

Συγχαρητήρια επιστολή για την επιτυχία των Εφήβων μας δεχτήκαμε από τον Δήμαρχο Θήρας κ. Αναστάσιο Νικόλαο Ζώρζο και τον ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη υποστήριξή του προς την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης καθώς και για την ώθηση που δίνει με την προσωπική του στάση αλλά και μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας στον αθλητισμό προς όφελος της νεολαίας της Σαντορίνης.

Το κείμενο της επιστολής:

” Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και επισήμως να σας συγχαρώ τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του Πρωταθλήματος Κυκλάδων (Final 4 Κυκλάδων).

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές, αλλά και στους γονείς τους που στέκονται πάντα δίπλα.

Η νίκη αυτή αποτελεί επιβράβευση της εξαιρετικής προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα ενώ ταυτόχρονα δίνει το έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και κατακτήσεις.

Η σκληρή και μεθοδική δουλειά που γίνεται σήμερα αλλά και η δύναμη ψυχής και ήθους που διακρίνει κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά αποτελούν τους βασικούς παράγοντες της τωρινής αλλά και μελλοντικής επιτυχίας σας.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια και  πάντα επιτυχίες! Συγχαρητήρια.

Δήμαρχος Θήρας

Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος “

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares