Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 22:40

1ος ο Θανάσης Παγουνάδης στο Ταΰγετος challenge

O πρώτος αθλητής του ΑΟ Μυκόνου που άφησε το ταρτάν για να πάρει μέρος στους αγώνες βουνού, είναι και πρώτος στην Ελλάδα.

Ο 29χρονος Θανάσης Παγουνάδης ο οποίος από φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα του ΑΟ Μυκόνου πήρε μέρος στον αγώνα Ταΰγετος challenge, μια δοκιμασία που διαρκεί δύο μέρες και διεξάγεται στους πρόποδες του Ταϋγετου - στη μαγευτική Καρδαμύλη της Μεσσηνίας. Στον αγώνα απόστασης 20 χιλιομέτρων κέρδισε άνετα(!!) με 1 ώρα 37 λεπτά και 12 δεύτερα και σημείωσε νέο ρεκόρ διαδρομής καταρρίπτοντας το προηγούμενο κατά δέκα δευτερόλεπτα.

Ο Θανάσης κυνηγά κάθε είδους αγώνα που έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Αγωνίστηκε στον Παλαμήδιο δρόμο, μια δοκιμασία ανάβασης των 999 σκαλιών από το κέντρο του Ναυπλίου στην κορυφή του Παλαμιδίου,  στη Λειβαδιά σε αγώνα βουνού 23,5 χιλιομέτρων,  στην ορεινή διαδρομή της Πάρνηθας και σε πολλούς άλλους αγώνες.

Οι αγώνες βουνού αναπτύσσονται ραγδαία τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας και προσελκύουν πλήθος δρομέων που προτιμούν αγώνες σε δασικά μονοπάτια και σε χωμάτινες διαδρομές

Ο Θανάσης δεν εγκαταλείπει (εντελώς) και τον στίβο, και κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Αντρών Γυναικών στα τέλη Απριλίου, στα 1.500 και στα 5.000 μέτρα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares