Τετάρτη, 03 Μαΐου 2017 12:27

Τρίτη θέση και θετικός απολογισμός για τον Σ.Σ. Σύρου στην Αντίπαρο

Θετικός ήταν για άλλη μια φορά ο απολογισμός της συμμετοχής του Σκακιστικού Συλλόγου Σύρου στο Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Νεανικό Πρωτάθλημα Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε στην Αντίπαρο.

Το σωματείο της Σύρου κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Κύπελλο Αιγαίου (Καψωμενάκης, Πολύζου, Κεραμιώτης, Συμιγδαλάς, Καπετανάκης, Βακαλόπουλος), χάνοντας μόνο στον ημιτελικό από την μετέπειτα κάτοχο του τροπαίου Ρόδο, ενώ στο Πρωτάθλημα ισοβάθμησε στην 3η θέση αλλά με την άρση των tie breaks βρέθηκε στην 5η.

Τέλος, στο Πρωτάθλημα Νέων, ο Σ.Σ. Σύρου τερμάτισε στην 8η θέση σε σύνολο 12 ομάδων. Σε ατομικό επίπεδο, ο 8χρονος Νίκος Καψωμενάκης ήταν 2ος σε απόδοση στην 4η σκακιέρα με 4/5 στο Πρωτάθλημα Νέων, ενώ η Διονυσία Πολύζου ήταν 3η στην 5η σκακιέρα με 3/4 και ο 12χρονος Αντώνης Βαλσαμίδης 3ος στην 9η σκακιέρα με 2,5/5.

Η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε σε συμμετοχές κάθε προσδοκία, καθώς συμμετείχαν περισσότεροι από 140 παίκτες από 10 διαφορετικά νησιά (Ρόδος, Ικαρία, Σύρος, Σαντορίνη, Πάρος, Αντίπαρος, Λέρος, Σάμος, Μυτιλήνη, Χίος).

Το σωματείο Σ.Σ. Σύρου ευχαριστεί θερμά όσους στήριξαν αυτήν την προσπάθεια και κυρίως το Ίδρυμα Σ. Νιάρχου, την Blue Star Ferries και την Hellenic Seaways, καθώς και τους παίκτες που στελέχωσαν την ομάδα Πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Νέων (Π. Καψωμενάκης, Μ. Κεραμιώτης, Α. Συμιγδαλάς, Χ. Βακαλόπουλος, Μ. Καπετανάκης, Δ. Πολύζου, Α. Βαλσαμίδης, Ι. Πρίντεζης, Ι. Μυκόνιος, Ι. Κρικλάνης, Γ. Ντούλου, Α. Ρεζέντε, Ι. Φούλιας, Α. Καψωμενάκη και Ν. Καψωμενάκης).

Σ.Σ. Σύρου

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares