×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 06 Μαΐου 2017 23:25

Τα πυροτεχνήματα και η αντίληψη που ανήκει σε λίγους

Πλέον δεν χωρά αμφισβήτηση ότι η κατάσταση στον ΑΟ Σύρου είναι κάτι παραπάνω έκρυθμη, αφού οι δημόσιες τοποθετήσεις έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας που η κατάληξη της είναι άγνωστη.

Βέβαια αυτό που έχει φέρει τη μεγαλύτερη «ανησυχία» και τάραξε τα «λιμνάζοντα νερά» ήταν η συνέντευξη – αποκάλυψη της αλήθειας του προπονητή Μάκη Βαρθαλίτη στην Κοινή Γνώμη και τον Σταύρο Μαυράκη, αφού έχει φέρει πολλές αντιδράσεις, ακόμα και τη δημόσια τοποθέτηση του Παναγιώτη Ραμπαβίλα, που ήρθε μετά από αναμόχλευση και βάλει ανοιχτά κατά του πρώην του προπονητή.

Οι δηλώσεις αυτές έφεραν την αντίδραση του Μάκη Βαρθαλίτη, ο οποίος παρά το γεγονός ότι δύσκολα παίρνει θέση για τέτοιου είδους θέματα, ωστόσο προχώρησε στη δημοσιοποίηση της ακόλουθης ανακοίνωσης:

Μετά την θυμηδία, ήρθε και η αγνωμοσύνη

VARTHALITIS DAKΑσφαλώς υπάρχει το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης, αλλά υπάρχει επίσης και το δικαίωμα της προστασίας της προσωπικότητας.

Αποτελεί υποχρέωση μου να προστατεύσω το κύρος μου μετά από το παραλήρημα ποδοσφαιριστή για τον οποίο από την μία λυπάμαι, αλλά από την άλλη κατανοώ ότι ήταν πάνω στη στιγμή και ήταν σε σύγχυση διότι δεν είναι και τόσο εύκολο να θεωρήσεις προκαταβολικά τον εαυτό σου ικανό ηγέτη για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο και δει σε ανώτερη κατηγορία.

Αποτελεί υποχρέωση μου να προστατεύω το κύρος μου

Αν και -είναι αλήθεια- η στιγμή αυτή δεν προστάζει… επιχειρήματα αλλά κλαυσίγελο. Ξεπέρασε και τον εαυτό του.

Οι εφευρέσεις του δεν έχουν προηγούμενο. Αίφνης ανέσυρε συζητήσεις περί διαμεσολάβησης του στην τοποθέτηση μου ως προπονητής! Μα είχα ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινής γνώμης και της διοίκησης με το ενδιαφέρον την αφοσίωση την ικανότητα την ειλικρίνεια την σκληρή μου εργασία και τα θετικά αποτελέσματα εντός γηπέδου και όχι με ανακοινώσεις και κινήσεις εντυπωσιασμού. Η σύγχυση είναι προφανής. Ό,τι βολεύει κάθε φορά. Τα πυροτεχνήματα, όμως, σβήνουν όσο εύκολα ανάβουν.

Είναι πραγματικά θλιβερό και δημιουργεί σκέψεις και πολλά ερωτηματικά ένας ποδοσφαιριστής να προσβάλλει με ασεβείς και υποτιμητικές δηλώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το αθλητικό πνεύμα, τον μέχρι πρότινος καθοδηγητή του.

Δεν υποτίμησα κανέναν παίκτη με τις δηλώσεις μου, του ΄ναντίων προβληματισμό θέλησα να εισφέρω σχετικά με την πορεία της αγαπημένης μου ομάδας.

Εν κατακλείδι θέλω να αναφέρω ότι έχω σαν αρχή να μην απαντάω σε προκλήσεις, αλλά αυτή τη φορά ένοιωσα την ανάγκη να το κάνω σεβόμενος τον μόχθο μου, τις υπέρμετρες προσπάθειες όλων των παικτών και της συνολικής δουλειάς που έγινε για την κατάκτηση του νταμπλ!

Καλή επιτυχία στην υπεράσπιση της ιδέας ότι… οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο και οι καλύτερες απαντήσεις δίνονται εντός αυτού…. ας τις αναμένουμε με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου της Γ΄ Εθνικής.

Υ.Γ… οι άνθρωποι γενικά κρίνουν περισσότερο απ’τα φαινόμενα παρά απ’την πραγματικότητα..διότι η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους..

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares