Κυριακή, 07 Μαΐου 2017 17:42

Εκτέλεση με "Καρυοφύλλη"

Ισόπαλος με 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας που άνοιξε την αυλαία της 28ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ο Πανθηραϊκός, αν και ανώτερος από την Θύελλα Ραφήνας, δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, αφού δεν "καθάρισε" το ματς όταν θα έπρεπε και μοιραία δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 97ο λεπτό, τη στιγμή που ο διαιτητής Καρυοφύλλης και ο επόπτης Ζερβάκης, είχαν καταφέρει να εκνευρίσουν με τις τραγελαφικές τους αποφάσεις και την ομάδα αλλά και την εξέδρα των γηπεδούχων.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του αγώνα με προσπάθειες του Χαρακτίδη, με τον Μπαμπανιώτη να επεμβαίνει στην πρώτη φάση, ενώ στη δεύτερη η μπάλα πέρασε άουτ. Η αντίδραση του Πανθηραϊκού ήταν άμεση, με τον Γιόνδη να απειλεί με κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ. Η κορυφαία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στον Πανθηραϊκό, όταν έπειτα από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Περιάλη, που από πολύ κοντά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Θύελλας. Ακολούθησαν δυο ακόμη καλές στιγμές έπειτα από προσπάθειες του Γιόνδη, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Πανθηραϊκός έφτασε στο πολυπόθητο γκολ, όταν ο Σαββίδης με υπέροχη σέντρα σημάδεψε τον Γιόνδη ο οποίος με το κεφάλι δεν δυσκολεύτηκε να δώσει προβάδισμα στην Κυκλαδίτικη ομάδα. Από το σημείο αυτό και έπειτα η Θύελλα αναγκάστηκε να γίνει πιο επιθετική, προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση. Σε αυτό συντέλεσε και ο διαιτητής του αγώνα, που σε συνεργασία με τον δεύτερο βοηθό, ανακάλυπταν διαρκώς φάουλ γύρω από την περιοχή των Σαντορινιών, ενώ συγχρόνως δεν καταλόγιζαν υπέρ του Πανθηραϊκού ακόμα και τα πιο κραυγαλέα φάουλ. 

Πάντως, ο Πανθηραϊκός βρήκε τους χώρους και δημιούργησε πολλές προϋποθέσεις για να φτάσει σε δεύτερο τέρμα, που ουσιαστικά θα κλείδωνε την υπόθεση νίκη. Η κορυφαία στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν η καρφωτή κεφαλιά του Περιάλη που απομακρύνθηκε δύσκολα από τον Κατσιούλη. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ σημαντική στιγμή για να ισοφαρίσουν, με το δοκάρι του Γκίκα, στο 75'. 

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οδηγούμαστε προς το φινάλε του παιχνιδιού, για λόγο που κανένας δεν αντιλήφθηκε, ο κύριος Καρυοφύλλης κράτησε παραπάνω από 8 λεπτά καθυστερήσεων, για να έρθει στο 97' ο Γκίκα από κοντά και να ισοφαρίσει το ματς.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Μπαμπανιώτης, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μπακάλης, Λούκα, Σαββίδης, Κρίτσας (66' Μυρθιανός), Φύτρος, Περιάλης (88' Μποτωνάκης), Λαζαρίδης (73' Ζώνας), Γιόνδης

Αναπληρωματικοί: Ζωντός, Παπίτσας, Γεωργιάδης, Συνολάκης

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Κατσιούλης, Παπαδόπουλος, Φύτρος (72' Μπότης), Ντόσκας, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (94' Μαστρογιαννούδης), Δημητρίου, Γεροκωνσταντής (46' Ανδρεαδάκης), Γκίκα, Αράπης, Μανουσάκης.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares