Δευτέρα, 08 Μαΐου 2017 22:45

Άνοιξε με ''Χάντμπολ'' το κλειστό στη Μάρπησσα της Πάρου

Με το άθλημα του ''Χάντμπολ'' εγκαινιάστηκαν οι αθλητικές δραστηριότητες στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Μάρπησσας στη Πάρο.

Ο Δήμος Πάρου και συγκεκριμένα το γραφείο του αρμόδιου Αντιδήμαρχου Αθλητισμού κ Μαλαματένιου εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου που συνοδεύεται με την ομιλία του ίδιου:

Το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Πάρου επιθυμεί να εκφράσει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του στις επιχειρήσεις «ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.», «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε», «ΕΜΠΟΡΟΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΠΑΡΟΥ Α.Ε – ΚΑΒΑ ΖΟΥΜΗΣ.», «ΤΣΑΝΤΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ – ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ»,   «ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ “ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ”» για την ευγενική τους χορηγία στην εκδήλωση ΓΙΟΡΤΗ HANDBALLΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ και την επιχείρηση ενοικιαζομένων αυτοκινήτων «KARENT» για τη διάθεση Ι.Χ. για τις μετακινήσεις των Εκπροσώπων της Ο.Χ.Ε.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην εταιρεία «ANEMOMYLOS TRAVEL» και στον κ. Αλέκο Καρποδίνη για τη διάθεση λεωφορείων για τη μεταφορά των μικρών αθλητών προς τη Μάρπησσα και την επιστροφή τους καθώς και στη γιατρό κα Χριστίνα Δαφερέρα, η παρουσία της οποίας διασφάλισε την υγεία και ακεραιότητα των συμμετεχόντων στους αγώνες.

Η προσφορά σας αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης γι’ αυτούς που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας, τη κοινωνία, τις επιχειρήσεις και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμβολή σας στην πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας και ελπίζουμε η προσφορά σας αυτή να γίνει παράδειγμα και να παρακινήσει και άλλους υποστηρικτές των δραστηριοτήτων μας στο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού

Εμμ. Μαλαματένιος

18274780_10211559836144566_7235215003355386504_n.jpg

Ομιλία Αντιδημάρχου Αθλητισμού Εμμ.Μαλαματένιου στη Γιορτή HANDBALL Δημοτικών Σχολείων Πάρου

Ως αρμόδιος αντιδήμαρχος αθλητισμού, είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ ανάμεσα σας σήμερα, ανάμεσα σε παιδιά και αθλητές που θα έχουν την ευκαιρία, να παίξουν, να διασκεδάσουν, να αθληθούν και  να διακριθούν στον αθλητισμό.

Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Αρχίλοχου Μάρπησσας, είναι ένα στολίδι για την Πάρο  και τον Αθλητισμό . Είναι ένας χώρος άθλησης που ονειρευτήκαμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό και που η υλοποίηση του και η παράδοσή του στη νεολαία του νησιού μας δημιουργεί μικτά αισθήματα χαράς, ενθουσιασμού  και προσδοκίας.

Προσδοκούμε να γεμίσει μικρούς μαθητές και αθλητές όλων των ηλικιών,

προσδοκούμε να φιλοξενήσει μικρές και μεγάλες αθλητικές και πολιτιστικές  εκδηλώσεις

Και καλούμε όλους εσάς να πλημμυρίσετε το γραφείο αθλητισμού με ιδέες και προτάσεις,

να διεκδικήσετε οργανώσεις, ώρες αθλητικής δραστηριότητας για τα αθλήματα και τα σωματεία σας

να χαρίσετε στιγμές χαράς και δημιουργίας στα παιδιά, τους νέους και σε όλους τους Παριανούς,

Μαζί θα παλέψουμε και θα επιδιώξουμε την αξιοποίηση αυτού του χώρου και μαζί θα γιορτάζουμε κάθε επιτυχία σε αυτό.

Και ελπίζω αυτή η Γιορτή Χάντμπολ που γίνεται σήμερα σε συνδιοργάνωση με τη Σχολική Σύμβουλο φυσικής αγωγής κυκλάδων την κα Ουρανία Ρινακάκη και με την παρουσία των εκπροσώπων της ομοσπονδίας χειροσφάρισης κ. Κότσιρα και κ. Σκάρλο να είναι μόνο η αρχή και η πορεία να γίνεται συνεχώς πιο συναρπαστική.

καλώς ορίσατε

18274938_1537191702989207_3539268016048506595_n.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares