×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017 18:43

Οι πολλές αποχωρήσεις δε μας επέτρεψαν να είμαστε ψηλότερα

Τα προηγούμενα χρόνια πανηγύρισε την άνοδο της Νικη Βόλου στη Σουπερ Λιγκ, ενώ η λέξη πρωταθλητισμός είναι κάτι συνυφασμένο με την μέχρι τώρα επαγγελματική πορεία στο ποδόσφαιρο.

Ο Πάρης Μπακάλης έχει γυρίσει αρκετές ομάδες και η φετινή σεζόν τον βρήκε να αγωνίζεται και να αποτελεί έναν εκ των αρχηγών του Πανθηραϊκού.

Ο πρώην άσος του Θρασύβουλου και του Αιολικού είναι από τους πιο έμπειρους κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο 4ος όμιλος συμβάλλοντας μάλιστα στην πορεία των νησιωτών για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Γ’ Εθνικής.

Ο ίδιος παραχώρησε μίνι συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας (stoplekto.gr) και αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά, στον ίδιο του τον εαυτό, στο πρωτάθλημα και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια νησιώτικη ομάδα.

-Η πορεία σας κρίνεται επιτυχημένη βάση του στόχου που έχετε θέσει;

Βάση του έμψυχου δυναμικού που είχε δημιουργηθεί το καλοκαίρι θεωρώ πως δεν είναι επιτυχία η ως τώρα πορεία αν και το Δεκέμβριο η ομάδα αποδυναμώθηκε αρκετά.

Τι είναι αυτό που έλειψε φέτος από την ομάδα;

Το εύκολο γκολ ήταν αυτό που έλειψε και οι πολλές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν βοήθησαν την ομάδα. Αυτοί ήταν οι λόγοι που δεν μας επέτρεψαν να βρισκόμαστε πιο ψηλά.-

-Πως κρίνεις το επίπεδο της Γ’ Εθνικής και του 4ου ομίλου;

Κάθε χρόνος που περνάει όλο και περισσότερο το επίπεδο γίνεται και πιο χαμηλό. Θεωρώ είναι από τους ποιοτικότερους ομίλους βέβαια διαθέτει τα χειρότερα γήπεδο που έχω αγωνιστεί ποτέ.

-Τι θα πρέπει να αλλάξει ο σύλλογος για να ανέβει επίπεδο;

Θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο επαγγελματικά αν και είναι λογικό να υπάρχουν δυσκολίες γιατί είναι η πρώτη σεζόν της ομάδας στη Γ’ Εθνική και οι παράγοντες ακόμη μαθαίνουν.

-Ο κόσμος της ομάδας έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια;

Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας στα εντός έδρας παιχνίδια, και ελάχιστα άτομα μας ακολουθούν και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Τον ευχαριστούμε και τους θέλουμε δίπλα μας μέχρι το τέλος του μαραθωνίου.

-Ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε σαν ομάδα φέτος;

Οι δυσκολίες σε μια ομάδα ενός νησιού είναι οι μετακινήσεις κατά κύριο λόγο. Κατά τα άλλα, ήταν μια σεζόν δημιουργική και όλοι μας από τους παίκτες μέχρι το τελευταίο φίλαθλο προσπαθήσαμε για το καλύτερο.

-Η νέα σεζόν θα σε βρει στην ομάδα;

Είναι νωρίς να μιλήσουμε γι αυτό το θέμα. Θα πρέπει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, να μιλήσουμε με τους ανθρώπους της ομάδας και έπειτα θα ξέρουμε και οι δυο πλευρές εάν θα συνεργαστούμε. Εάν ο σύλλογος πάντως έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει θα το σκεφτώ να παραμείνω.

-Ποια είναι τα θετικά στοιχεία της φετινής σεζόν;

Αυτό που κρατάω είναι ότι δεν αντιμετώπισα αρκετούς τραυματισμούς και ελπίζω να ολοκληρώσω τη σεζόν με αυτό το τρόπο.

-Με δεδομένο ότι έχεις αγωνιστεί και στον Αιολικό την περσινή σεζόν. Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα σε 3ο και 4ο όμιλο;

Θεωρώ ότι ο 4ος όμιλος είναι ποιοτικότερος από τον 3ο. Διαθέτει πολλές ιστορικές ομάδες και ορισμένα ματς σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι αγωνίζεται σε άλλη κατηγορία. Πάντως, σε γενικές γραμμές τον 3ο όμιλο τον θεωρώ από τους χειρότερους στην Γ’ Εθνική.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares