Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017 20:42

Μένω ''πιστός στρατιώτης'' και περιμένω δυνατούς παίκτες

Τις πύλες του ΑΟ Σύρου  σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να συμβάλει στην πρόκληση της Γ΄ Εθνικής ανοίγει με ανοιχτή επιστολή – κάλεσμα ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Φώσκολος.

Το 2012 ήταν η χρονιά που ο Γιώργος Φώσκολος μαζί με τους συνεργάτες του, όπως ο Πέτρος Ραουζαίος έκαναν το μεγάλο βήμα και ο ΑΟ Σύρου επανήλθε μετά από αδράνεια αρκετών χρόνων.

Από τότε η ομάδα της Σύρου έβγαλε το DNA του πρωταθλητή και ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η κατάκτηση τροπαίων και η συμμετοχή σχεδόν σε όλους τους τελικούς έδωσε απεριόριστη χαρά, όχι μόνο στους διοικούντες, αλλά και στον κόσμο που είδε την αγαπημένη του ομάδα να επανέρχεται στον θρόνο της.

Πλέον ήρθε και το ταβάνι στις Κυκλάδες, που είναι η κατάκτηση του νταμπλ και η άνοδο στη Γ΄Εθνική. Ο Γιώργος Φώσκολος και οι διοικούντες κατάφεραν να κάνουν τν υπέρβαση και σίγουρα σήμερα νιώθουν δικαιωμένοι, ολοκληρώνοντας μία χρονιά που τους έχει φέρει μόνο χαρές και τίτλους. Χορτασμένοι; Ναι σίγουρα ο Γιώργος Φώσκολος και οι συνεργάτες του οδεύουν δικαιωμένοι και γεμάτοι στην επόμενη μέρα…

Επόμενη μέρα είπαμε; Ναι! Πλέον η επόμενη μέρα έφτασε και αυτή είναι μέρα αποφάσεων για το μέλλον του ιστορικού…

Μπορεί ο πρόεδρος της ομάδας να ολοκλήρωσε μία χρονιά που τον έστεψαν ''ΒΑΣΣΙΛΙΑ'' όμως ο κάθε καλός ηγέτης αποφασίζει μόνο για το καλό αυτού που ηγείται.

Έτσι, δίνοντας στη δημοσιότητα την ακόλουθη επιστολή και  μετά από φήμες για νέα μοντέλα διοίκησης κτλπ,  ανοίγει τον δρόμο για πράξεις:

Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο

Σε μία χρονιά που ήταν το αποκορύφωμα της επιτυχημένης παρουσίας του ΑΟ Σύρου μετά την επανίδρυση του, τόσο εγώ όσο και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου νιώθουμε γεμάτοι χαρά γι αυτά που πέτυχε η ομάδα μας.

Δεν ήταν μόνο η κατάκτηση του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος, που έφεραν το νταμπλ στο νησί μας μετά από πολλά χρόνια, δεν ήταν η χαρά που χαρίσαμε, αλλά αυτό που μετρά περισσότερο για εμάς είναι ότι μαζί με τη στήριξη του κόσμου και των χορηγών μας καταφέραμε να φτάσουμε στον ΑΟ Σύρου εκεί που του αξίζει.  

Όπως όμως αναφέρει ένα σοφό μας ρητό «Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» … Με χαροποιεί ιδιαίτερα που «ξαφνικά» σήμερα υπάρχει η πρώτη επίσημη πρόταση για το αύριο της ομάδας. Εγώ ήμουν ο πρώτος είχα ζητήσει δυνατούς παίκτες να μπουν στη διοίκηση της ομάδας, εγώ θα είμαι και αυτός που θα το στηρίξω.

Η πρωτοβουλία που φαίνεται να παίρνουν καταξιωμένα μέλη του Συριανού ποδοσφαίρου πιστεύω ότι θα λειτουργήσει για το καλό της ομάδας και θα αποτελέσει την αφετηρία για μία ακόμη καλύτερη μέρα για τον ΑΟ Σύρου που του αξίζει να βρίσκεται πάντα ψηλά.

Μοναδικός στόχος όλων όσων αγαπάμε τον ΑΟ Σύρου, είναι η ομάδα να καταφέρει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και να έχει μία αξιοπρεπή πορεία.

Αφού λοιπόν διαπιστώνω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την επόμενη μέρα, τότε μπορώ και εγώ να συμβάλω από την πλευρά μου για να διευκολύνω την εξέλιξη των πραγμάτων.

Πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός σε κάθε νέο μοντέλο διοίκησης, που θα είναι ικανό να τρέξει τις μεγάλες υποχρεώσεις της ομάδας. Ελπίζω αυτές οι προσδοκίες να ευδοκιμήσουν και να φέρουν αποτελέσματα.

Ελπίζω το ενδιαφέρον να αποτυπωθεί και εμπράκτως και να μεταφραστεί με τη συμμετοχή δυνατών παραγόντων στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Εγώ θα είμαι ΕΔΩ, θα αναμένω και ως πιστός στρατιώτης του ΑΟ Σύρου θα μπω στη μάχη αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Ο βαθιά ''ΑΟΣΙΤΗΣ'', πρόεδρος Γιώργος Φώσκολος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares