×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 04:18

Ο Πανναξιακός δεν είναι ''φωτοβολίδα''... Πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει

Ο Γιώργος Γιαννάκης, άνοιξε τη καρδιά του στο Sportcyclades.gr μιλώντας αποκλειστικά για την αποχώρησή του από την προεδρία του Πανναξιακού. Τι είπε για τον Γιώργο Ρούση και την αποχώρησή του; Πως εξηγεί τη μη κλήση αθλητριών του συλλόγου εξ αρχής στην Εθνική Ελλάδος; Ποια είναι η γνώμη του για τον Δημήτρη Βιτζιλαίο; Τι τόνισε για τον κόσμο; Τι ανέφερε σχετικά με τα μισοάδεια καθίσματα στην ιστορικότερη στιγμή του συλλόγου; Τι μέλει γενέσθαι την επόμενη ημέρα; Ποιο το παράπονό του; Απαντήσεις στα προαναφερθέντα, αλλά και το πώς βιώνει ο ίδιος το «αύριο» της ομάδας, στην πλούσια συνέντευξη που ακολουθεί.

iuptftte_2.jpg

Τον τελευταίο καιρό και λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση του ΔΣ του Πανναξιακού περί αποχώρησής του, τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν επάνω στον πρώην πλέον προπονητή του Πανναξιακού Γιώργο Ρούση. Ποια είναι η γνώμη του Γιώργου Γιαννάκη για όλο αυτό το θέμα που δημιουργήθηκε;

«Καταρχάς πριν ξεκινήσω με το συγκεκριμένο κομμάτι θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλα τα μέλη του συμβουλίου. Χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση όλων που στάθηκαν κοντά μας όλο αυτό τον καιρό, τίποτα από όσα συνέβησαν δεν θα ήταν πραγματικότητα. Άλλωστε εγώ ήμουν ο τελευταίος τροχός της αμάξης.

Στο θέμα μας. Από ότι μας έλεγε ο ίδιος, σχεδίαζε την ομάδα της επόμενης χρονιάς, με την προϋπόθεση ότι έπρεπε να συμφωνήσουμε νωρίς. Αυτό βέβαια δεν ήταν εφικτό γιατί υπήρχαν εκλογές στην ομάδα. Έγινε μια επικοινωνία κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα, με ένα μέλος του συμβουλίου από το οποίο ζητούσε ο κ. Ρούσης μία απάντηση εντός τριών με τεσσάρων ημερών. Έγινε μια άτυπη συνάντηση τη Δευτέρα μεταξύ κάποιων μελών του Συμβουλίου. Εγώ δεν ήμουν παρών.

Αποφασίστηκε το αυτονόητο. Αυτοί οι τέσσερις - πέντε που παρευρέθηκαν δεν μπόρεσαν να αποφασίσουν για το τι μέλει γενέσθαι στην ομάδα, από τη στιγμή που υπάρχουν εκλογές, άρα δεν μπορούν να απαντήσουν και στον προπονητή.

Θεωρώ ότι έχει γίνει πολύ μεγάλος ντόρος για αυτό το θέμα. Εννοείται ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει βοηθήσει την ομάδα, αλλά όπως λέει και ο ίδιος: ''Τον προπονητή τον κάνουν οι αθλήτριες''.

Από εκεί και πέρα πρέπει να ξεφύγουμε λιγάκι από το θέμα Ρούση και το θέμα του προπονητή».

iuptftte_3.jpg

- Φήμες ανέφεραν ότι, ο κ. Ρούσης είχε έρθει σε επικοινωνία με τον ΑΟ Θήρας, πριν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος.

«Αυτό δεν το ξέρω. Ακούγονται πολλά βέβαια, όπως π.χ. ότι σταμάτησε στη Πάρο και πήρε το καράβι για Σαντορίνη. Αυτά είναι αστειότητες.

Πρέπει να προχωρήσουμε πλέον. Εγώ προσωπικά δεν θα βάλω υποψηφιότητα. Θεωρώ ότι 4 χρόνια προσέφερα αρκετά. Πιστεύω ότι είναι ώρα να μπουν και νέοι άνθρωποι μέσα στο Συμβούλιο. Είναι κρίμα για αυτή την ομάδα να μην συνεχίσει το ίδιο.

Έχει φτιάξει ένα όνομα στην Α1, είναι μέσα στις τρεις – τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες τα τελευταία χρόνια.

Βλέπουμε ολόκληρη ΑΕΚ και έπεσε στην Α2! Βλέπουμε ολόκληρο Παναθηναϊκό τον οποίο αποκλείσαμε από τα πλέι οφ!»


iuptftte_4.jpg

Ο κόσμος έχει συνδέσει το όνομά του Γιώργου Γιαννάκη με τις επιτυχίες του Πανναξιακού. Αλήθεια τι έχει να πει περί αυτού ο ίδιος;

«Εντάξει δεν είναι μόνο το δικό μου όνομα. Το ότι ήμουν εγώ Πρόεδρος είναι γιατί το αποφάσισαν κάποιοι άνθρωποι, αφού κάποιος έπρεπε να είναι Πρόεδρος.

Όλοι έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα. Ο Σταμάτης Καπίρης, ο κ. Νίκος, ο Αντώνης Ποσάτζης, ο Σίμος Κάρλοβιτς, ο Γιάννης Ρούσσος. Όλοι έχουν συμβάλει τα μέγιστα.

Φάγαμε πολλές ώρες από την ζωή μας για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Εμείς βέβαια ήμασταν ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας. Ξαναλέω, οι αθλήτριες ήταν αυτές που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας».


iuptftte_7.jpg

"Άγαλμα" στον Δημήτρη Βιτζολαίο

«Καθόμαστε και μιλάμε για τον Ρούση και για τον κάθε Ρούση εδώ, αλλά εγώ θα ήθελα να σταθώ ιδιαιτέρως στον Δημήτρη Βιτζιλαίο. Συζητάμε τρεις εβδομάδες για τον προπονητή, ενώ στον Δημήτρη πρέπει να του κάνουμε ένα άγαλμα!

Ο Δημήτρης 24 ώρες το 24ωρο ζει για την ομάδα. Το κινητό του δεν σταματάει να χτυπάει!

Θεωρώ ότι είναι και αδικημένος ο Δημήτρης, γιατί και πέρυσι έφυγε από την ομάδα κάποια στιγμή αλλά δεν.. άνοιξε καμία μύτη! Τώρα συζητάμε για τον Γιώργο (Ρούση), εντάξει έχει προσφέρει τα μέγιστα, αλλά από εκεί και πέρα κάποια στιγμή θα τελείωνε και το κεφάλαιο αυτό.

Το όνομα του Δημήτρη είναι συνδεδεμένο με όλη την πορεία της ομάδας. Εγώ προσωπικά τον έχω δει δύο και τρεις η ώρα το βράδυ, να χτυπάει το τηλέφωνό του για προβλήματα της ομάδας, άλλοτε μικρά, άλλοτε μεγάλα.

Θεωρώ για εμένα ότι ο Δημήτρης Βιτζιλαίος ήταν ο ισχυρός κρίκος της αλυσίδας αυτής της επιτυχημένης πορείας τα τελευταία τριάμισι χρόνια που ασχολείται με την ομάδα».


iuptftte_8.jpg

Ο κόσμος του νησιού να δείξει τη δυναμική του

«Έχει δρομολογηθεί Γενική Συνέλευση, από την οποία θα βγει και η ημερομηνία των εκλογών. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Εγώ δεν έχω κρυφτεί ποτέ πίσω από το δάχτυλό μου. Είναι κρίμα να μην συνεχίσει αυτή η ομάδα να υπάρχει. Κάθε χρόνο ζούμε στο ίδιο έργο θεατές. Πρέπει να εμφανιστούν οι ίδιοι και οι ίδιοι άνθρωποι για να συνεχίσει αυτή η ομάδα.

Είναι κρίμα για αυτό το νησί να μην μπορεί να συντηρήσει μια ομάδα. Θεωρώ ότι μπορούν να συνεισφέρουν όλοι, είτε  λέγεται Σύλλογος Μαζικής Εστίασης, είτε λέγεται Σύλλογος Ξενοδόχων, είτε λέγεται Δήμος, είτε λέγεται Περιφέρεια, είτε λέγεται απλός φίλαθλος.

Ο καθένας από την πλευρά του και το μερίδιο που του αναλογεί, θεωρώ ότι πρέπει να προσφέρουν όλοι για να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η ομάδα.»

- Υπάρχει πρόταση μέχρι στιγμής;

«Πρόταση που αφορά τα διοικητικά της ομάδας δεν έχει γίνει ακόμα όχι. Θέλω να ελπίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να συνεχίσουν αυτό το έργο.

Ξαναλέω είναι κρίμα να μην συνεχίσει αυτή η ομάδα να υπάρχει. Είδαμε και στους τελικούς του Πρωταθλήματος, τους σχολιασμούς των δημοσιογράφων που ανέφεραν, ότι το θετικό αυτής της ομάδας ήταν  ότι ο Πανναξιακός δεν αποδείχθηκε  «φωτοβολίδα». Συνεχίζει να υπάρχει και πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει.

Είναι καιρός πιστεύω, ο κόσμος να δείξει τη δυναμική του, να βοηθήσουν όλοι, να συνεχίσει να υφίσταται αυτή η ομάδα.


iuptftte_9.jpg

- Πολλά από τα μέλη του ΔΣ σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα συνεχίσουν. Τι έχει συμβεί ακριβώς;

«Υπάρχουν κάποια μέλη τα οποία σκέφτομαι να μην συνεχίσουν διοικητικά. Όχι να μην βοηθάνε την ομάδα. Απλώς θέλουν και εκείνοι μια βοήθεια. Φέτος μείναμε έξι. Ξεκινήσαμε εννιά, αλλά μείναμε έξι. Καταλαβαίνεις ότι είναι πολλά τα ζητήματα και λίγος ο κόσμος που πρέπει να τα τρέξει από την πλευρά μας.

Θεωρώ ότι πρέπει να βρεθούνε οι άνθρωποι οι οποίοι, χωρίς να συνεισφέρουν οικονομικά τεράστια μεγέθη, μπορούν να βοηθήσουν ο καθένας από το κομμάτι που του αναλογεί. Εγώ π.χ. φέτος έβαλα τα γεύματα και έφερα και πέντε φίλους να βοηθήσουν όσο μπορούσαν οικονομικά με τις διαφημίσεις μέσα στο κλειστό.

Το να ασχοληθεί κάποιος με την ομάδα δεν ταυτίζεται ταυτόχρονα ότι θα καταστραφεί και οικονομικά».

- Οικονομικές προτάσεις υπάρχουν;

«Ακόμα όχι. Θεωρώ ότι στη πορεία θα βρεθούν. Απλώς πρέπει να βοηθήσει όλος ο κόσμος. Και τα υπάρχων μέλη του ΔΣ, αλλά και οι καινούριοι που θα βρεθούνε, πρέπει να βοηθήσουν, ώστε να συνεχίσει να υπάρχει ο Πανναξιακός.

- Μέχρι πότε πρέπει να υπάρχει κάποια πρόταση έτσι ώστε να μπορέσει να «στηθεί» η επόμενη σεζόν;

«Θα γίνουν κατά σειρά η Γενικές Συνελεύσεις, όπου στη τελευταία θα βγει και η ημερομηνία των εκλογών και ταυτόχρονα θα δηλώσουν συμμετοχή τα άτομα που θα θελήσουν να συμμετάσχουν στην ομάδα.»


- Βλέπεις να υπάρχει φως στο.. τούνελ, διότι βγαίνει προς τα έξω ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο αισιόδοξα;

«Το είπα και στην αρχή. Ζούμε στο ίδιο έργο θεατές. Το ίδιο ζήσαμε και πριν 2 χρόνια. Δεν υπήρχε το ενδιαφέρον που περιμέναμε αλλά βρεθήκανε τα ίδια άτομα να μπουν μπροστά.

Θεωρώ ότι με αυτές τις επιτυχίες που έγιναν αυτά τα δύο χρόνια είναι κρίμα να μην υπάρξει νέο αίμα σε αυτό το Συμβούλιο.»


iuptftte_5.jpg

Ένα φλέγον ζήτημα είναι και το θέμα με τις αθλήτριες του συλλόγου. Κάποιες θα μείνουν, κάποιες θα αποχωρήσουν. Ποια η άποψη του Γιώργου Γιαννάκη;

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου όλες τις αθλήτριες που έχουν φορέσει τη φανέλα του Πανναξιακού και ειδικά τη φετινή χρονιά, γιατί όπως έχω ξαναπεί φέτος ήταν από τις καλύτερες φουρνιές που έχουν περάσει από την ομάδα και δεν εννοώ αγωνιστικά. Εννοώ από άποψη χαρακτήρων.

Γιατί εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι δίναμε μεγάλος βάρος και στη συμπεριφορά και στο χαρακτήρα μιας αθλήτριας που θα έρθει στο νησί.

Μας ανήκουν δύο αθλήτριες ουσιαστικά. Η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου και η Παναγιώτα Διώτη, η οποία βέβαια εάν συνεχίσει στο εξωτερικό, αυτομάτως και επειδή είναι η δεύτερη χρονιά, δεν θα ανήκει στην ομάδα.

Υπάρχουν αθλήτριες, όπως πχ η Σία Τοτσίδου, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τον Πανναξιακό. Θεωρώ εάν συνεχίσει να υπάρχει αυτή η ομάδα, η Σία είναι απαραίτητη. Φέτος έτρεξε και ένα κομμάτι από τα τμήματα υποδομής.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φέτος ο Πανναξιακός είχε στο ρόστερ του 5 διεθνείς αθλήτριες. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην ομάδα.  

Ορισμένες αθλήτριες όπως είναι φυσιολογικό παραδείγματος χάρη η Κατερίνα Ζακχαίου, δεν θα παραμείνουν στον σύλλογο. Δεν μπορείς να τη κρατήσεις. Είναι μια νεαρή αθλήτρια, έβγαλε μάτια φέτος.

Ωστόσο θεωρώ ότι με το όνομα που έχει χτίσει αυτή η ομάδα, οποιαδήποτε αθλήτρια και να πλαισιώσεις να τη φέρεις κοντά, έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες».

- Υπάρχει κάποιο πλάνο για τις αθλήτριες της νέας χρονιάς;

«Ακόμα όχι. Λογικό είναι να μην υπάρχει, γιατί η νέα διοίκηση είναι αυτή που θα τρέξει σε συνεργασία με τον προπονητή την επόμενη χρονιά. Αλλά το ξαναλέω. Το πιο σημαντικό πρέπει να υπάρξει συμβούλιο, είναι κρίμα να μην μπορεί ολόκληρο νησί να στηρίξει μια ομάδα».


iuptftte_10.jpg

Φάκελος.. «Εθνική Ομάδα» 

«Θεωρώ ότι είναι ακόμη μεγάλη επιτυχία για την ομάδα, ότι ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας ήταν ο προπονητής της ομάδας μας. Από εκεί και πέρα οι κλήσεις που έκανε ο κόουτς, σίγουρα εκείνος ξέρει καλύτερα.

Επειδή είναι αρχή ακόμα και επειδή ο κ. Ρούσης λειτουργεί πάντα με το σκεπτικό ότι καλεί κάποιες αθλήτριες τις οποίες τις δοκιμάζει και στην πορεία βλέπει και καταλήγει. Κάνει κάποια δοκιμαστικά.

Το να αδικήθηκαν κάποιες αθλήτριες, δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να κρίνω αυτό το τμήμα, δεν μπορώ να πάρω θέση. Ούτε ήξερα σε μεγάλο βαθμό το βόλεϊ, ούτε το έχω μάθει τόσο καλά μέχρι τώρα.»

- Αθλήτριες όπως η Κακουράτου, η Οικονομίδου, η Τοτσίδου δεν κλήθηκαν εξ αρχής. Θεωρείς ότι υπάρχει κάτι πίσω από όλα αυτά;

«Ο κ. Ρούσης δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει κάτι με δόλο. Δεν θέλει να αδικήσει. Όλο το κομμάτι που το διαχειρίστηκε θεωρώ, έχει το σκοπό του. Σκέφτεται μακροπρόθεσμα ο κόουτς και σε αυτό το κομμάτι πιστεύω κάπως έτσι έχει σκεφτεί».

- Τι άλλαξε όμως και έγιναν κάποιες συμπληρωματικές κλήσεις;

Δεν γνωρίζω αρκετές λεπτομέρειες περί αυτού. Απλώς τελευταία έμαθα για την αθλήτρια του Πανιωνίου, ότι η κοπέλα δεν θα μπορεί να συμμετέχει γιατί έχει κάποιες εξετάσεις και για αυτό ενσωματώθηκε και γρήγορα η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου».


Ο κόσμος ήταν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τον Πανναξιακό από μόνος του. Ειδικά με την μεγάλη συμμετοχή στο Final 4 της Γλυφάδας. ο Γιώργος Γιαννάκης συμφωνεί αλλά..

«Το κομμάτι του κόσμου, εμένα προσωπικά μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση.

Στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του Ναξιακού αθλητισμού, στους τελικούς με τον Ολυμπιακό για το Πρωτάθλημα, που η ομάδα διεκδίκησε  τον τίτλο στις εθνικές κατηγορίες, πίστευα ότι ο κόσμος θα ανταποκρινόταν σε μεγαλύτερο βαθμό. Άλλωστε τα δείγματά του, τα είχε δείξει και στο Final 4 στη Γλυφάδα, το οποίο πήραμε συγχαρητήρια από όλες τις πλευρές και για τη μαζική προσέλευση του κόσμου αλλά και τη δυναμική του, με τα τραγούδια και τα συνθήματα του.

Αυτό το κομμάτι μας ψιλο-απογοήτευσε σαν διοίκηση, ότι δεν γεμίσαμε το κλειστό στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα πρέπει να αποδείξει αυτός ο κόσμος ότι την θέλει αυτή την ομάδα, την αγαπάει και την πιστεύει. Καταλαβαίνω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά αλλά από την άλλη ένα ποσό της αξίας 50 έως 100 ευρώ το χρόνο για να δεις μια ομάδα στην Α1 που σου φέρνει ομάδες βεληνεκούς του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Άρη και κατά καιρούς Ευρωπαϊκές ομάδες στο νησί, θεωρώ ότι μπορεί να τα δώσει ο καθένας.

- Ποια πιστεύεις ότι ήταν η αιτία που δεν γέμιζε το γήπεδο;

«Σε κάποια ματς ήταν η δυναμικότητα των αντιπάλων μας. Είχαμε δημιουργήσει ένα όνομα πολύ μεγάλο σαν φαβορί. Ο κόσμος θεωρούσε ότι να έρθω να δω ένα παιχνίδι 3-0, δεν αξίζει, να πάω να μην πάω..

Υπήρχαν και παιχνίδια όμως, όπως αυτό με τον ΑΟ Θήρας όπου ο κόσμος έδειξε τη δυναμική του δίνοντας μεγάλο παρών και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό ότι η ομάδα κέρδισε αυτά τα δύο παιχνίδια, αλλά από την άλλη με τον Ολυμπιακό εμένα με εξέπληξε δυσάρεστα το ότι ο κόσμος δεν γέμισε το ΔΑΚ. Περιμέναμε περισσότερη παρουσία και ήταν ένα κομμάτι το οποίο μας άφησε μια μικρή γεύση απογοήτευσης.

Είναι ένα γήπεδο 356 θέσεων. Είναι κρίμα για αυτή την προσπάθεια που έχει γίνει φέτος, να μην γεμίζει, όταν σε άλλα γήπεδα και δεν θα πω του βόλεϊ, όπως τα παιδιά του μπάσκετ που ήταν στην Αταλάντη σε ένα ματς αδιάφορο με το Λοκρό, είχε μέσα 300 άτομα. Ο Λοκρός ήταν αδιάφορος, η δικιά μας ομάδα πεσμένη. Απλώς ο κόσμος ήθελε να δείξει την στήριξή του σε αυτή την ομάδα και την έδειξε.»

Παρόλα αυτά ο κόσμος στο Final 4 ήταν δίπλα..

«Βέβαια ήταν δίπλα. Δώσαμε μεγάλη μάχη για να είναι αυτός ο κόσμος δίπλα στην ομάδα, σε αυτή τη διοργάνωση. Πήρε τα εύσημα και αυτό ήταν που ανέβασε τις προσδοκίες τις δικές μας, σε ότι αφορούσε στην προσέλευση στα παιχνίδια του Πρωταθλήματος στο νησί μας.»


iuptftte_1.jpg

Τα ευχαριστία του Γιώργου Γιαννάκη

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν σταθεί σε αυτή την ομάδα από την πρώτη ημέρα που έχουμε αναλάβει σαν διοίκηση και εμένα προσωπικά φέτος, αλλά και πέρυσι με έχουν βοηθήσει αρκετά.

Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σταμάτη Καπίρη. Έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές για την ομάδα, αλλά για το καλό του συλλόγου «τρώγαμε» ώρες συνεχώς μέσα από την ζωή μας. Ο Σταμάτης έχει προσφέρει τα μέγιστα μέσα από τη Blue Star αλλά και προσωπικές ενέργειες δικές του.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο Βαφία, έναν άνθρωπο ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορία του Πανναξιακού.

Τον Σίμο Κάρλοβιτς ο οποίος και εκείνου δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνό του φέτος και ποτέ δεν έλεγε όχι.

Τον Αντώνη Ποσάτζη ένας άνθρωπος ο οποίος μιλάγαμε δύο και τρεις φορές την ημέρα για να λύσουμε ορισμένα προβλήματα.

Τον Γιάννη Ρούσσο ο οποίος είναι στις ακαδημίες και έτρεχε ένα πολύ δύσκολο κομμάτι, γιατί είχε και εκείνο τα δικά του προβλήματα.

Τον Γιώργο Βερώνη έναν άνθρωπο ο οποίος κατά καιρούς έχει βοηθήσει πολύ σημαντικά την ομάδα. Όποτε χρειάστηκε έδωσε τη λύση. Όποτε χτυπήσαμε την πόρτα του για να βοηθήσει πάντα τη βρίσκαμε ανοιχτή.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά μέσα από την καρδιά μου τον Δημήτρη Βιτζιλαίο, με τον οποίο ήμασταν φίλοι και πριν την ομάδα. Με τον Δημήτρη έχουμε κλείσει ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο, 3 και 4 η ώρα το πρωί να βρούμε λύσεις σε προβλήματα της ομάδας. Έχει αγχωθεί τόσο πολύ για την ομάδα και έχει προσφέρει τόσα πολλά, τα οποία εγώ προσωπικά σε τόσο μεγάλο βαθμό δεν τα έχω προσφέρει.


Κλείνοντας με ένα παράπονο..

«Αυτή η ομάδα έχει αδικηθεί από πολύ κόσμο στο νησί. Όταν ο Πανναξιακός έχανε, κάτι.. γινόταν και έχανε, όταν κέρδιζε ένα μεγάλο αντίπαλο δεν ήθελε ο αντίπαλος να κερδίσει, υπήρχε κριτική και σχολιασμός από πάρα πολλούς, εκτός ομάδας.

Ευτυχώς τους κατάλαβε γρήγορα ο κόσμος και τους άφησε στο περιθώριο.

Ξαναλέω είναι κρίμα αυτή η ομάδα να μην στηρίζεται από όλο το νησί και από κάποιους ανθρώπους, αφού μόνο χαρές έχει φέρει αυτή η ομάδα στο νησί και μόνο διαφήμιση αποτελεί για αυτόν τον τόπο.»


ΕΠΙΛΟΓΟΣ μιας όμορφης ιστορίας, με πολλές μα πάρα πολλές επιτυχίες

Η συντακτική ομάδα του Sportcyclades.gr ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της πορείας του Γιώργου Γιαννάκη. Ένας άνθρωπος με αρχές αλλά και αθλητικό ήθος.

Εις το επανιδείν..

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares