Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 12:54

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ''Syros Run''

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος – Δρομείς Σύρου, συνδιοργανώνουν αγώνες δρόμου ανδρών/γυναικών και παράλληλους αγώνες παιδιών, το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 στην παραλία της Ερμούπολης.

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής της αθλητικής εκδήλωσης και σύμφωνα με την με αρ. 13/2017 απόφαση του Λιμεναρχείου Σύρου και την με αρ. Πρωτ.: 2501/10/104-α' απόφασης της Δ/νσης Αστυνομίας Κυκλάδων σας γνωρίζουμε ότι:

  • Απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 από τις 18:00 έως τις 20:30, επί της παραλιακής οδού (από το ΙΚΑ έως και τον προβλήτα κρουαζιερόπλοιων) και συγκεκριμένα επί των οδών “Ακτή Στρατάρχη Παπάγου”, “Ακτή Εθνικής Αντίστασης”, “Ακτή Πέτρου Ράλλη” και “Πλατεία Λαϊκής Κυριαρχίας”, όπως και στις οδούς Παναγούλη (από το ύψος της Π.Υ. Σύρου έως το ΙΚΑ), καθώς επίσης και από το ύψος του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου επί των οδών Λαδοπούλου, Ράλλη, Λαυρεντίου, Μ. Μερκούρη και Ελ. Βενιζέλου έως τη διασταύρωση με την παραλιακή οδό Π. Ράλλη.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τους παράλληλους δρόμους.
  • Επίσης, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των MiniBus κατά τις ώρες της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.
  • Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ θα γίνουν κανονικά.

 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

 

Γραφείο Επικοινωνίας

Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

 

SANTORINI EXPERIENCE 300x250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares