Κυριακή, 28 Μαΐου 2017 17:56

Το ιππικό επέστρεψε

Σε ένα συναρπαστικό αγώνα στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου τού Μονακό, ο Σεμπάστιαν Φέτελ κατέκτησε την τρίτη του φετινή νίκη και πλέον δείχνει ότι η ομάδα του επέστρεψε για τα καλά. Δεύτερος ο Ραικόνεν κι 1-2 για τη Ferrari, και τρίτος ο πολύ καλός Ρικιάρντο με Red Bull.

   Από την Πέμπτη η Ferrari έδειξε ότι της ταιριάζει πολύ το γκραν πρι του Μονακό έχοντας πολύ καλό ρυθμό σε όλες τις ελεύθερες δοκιμές. Η πρώτη επιβεαβαίωση ήρθε το μεσημέρι του Σαββάτου στις κατατακτήριες δοκιμές με το Ραικόνεν να παίρνει τη πολ ποζίσιον μετά από 9 χρόνια και να τον ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο συναθλητής του Φέτελ. Η Κυριακή ήταν ονειρική για την ιταλική ομάδα πετυχαίνοντας το 1-2 με άριστη στρατηγική προσέγγιση και χωρίς να απειληθούν από τον Μπότας και το Ρικιάρντο που μοιράστηκαν την τρίτη θέση κατά καιρούς στο σημερινό αγώνα.

   Αυτός ο αγώνας είναι η στιγμή που στο Μαρανέλο μπορούν να ελπίζουν ότι θα τους πάρουν στα σοβαρά ότι η Ferrari επέστρεψε, γιατί είναι κάτι που έχουμε ακούσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια αλλά δεν έχουμε δει καθόλου. Πλέον ο Φέτελ προηγείται 25 βαθμών του Λιούις Χάμιλτον στη Βαθμολογία των οδηγών, ενώ η Scuderia προηγείται 17 της Mercedes σε αυτή των κατασκευαστών. Πλέον κάθε αγώνας μετράει με την επόμενη συνάντηση των μονομάχων να είναι σε δύο Κυριακές στον Καναδά.

   Ο Λιούις Χάμιλτον τερμάτισε έβδομος περιορίζοντας τη ζημιά σε βαθμούς εκκινώντας από τη 13η θέση. Ο Βρετανός δυσκολεύτηκε πολύ στο Μονακό να βρει ρυθμό, αλλά και να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Στο τελευταίο team radio τον ακούσαμε να λέει: η μάχη δεν τελείωσε ακόμα, πράγμα που σημαίνει πως αυτό του το αποτέλεσμα τον έχει πεισμώσει κι έχει αυξήσει την επιθυμία του να επιστρέψει στο θρόνο τού πρωταθλητή. Αυτό μόνο ενδιαφέρον μπορεί να προσθέσει στο φετινό πρωτάθλημα κάνοντας τις μάχες ακόμα πιο αμφίρροπες.

   Πολύ καλή εμφάνιση από τη Red Bull και τον οδηγό της Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο οποίος τερμάτισε τρίτος ενώ είχε εκκινήσει πέμπτος. Κακή εμφάνιση και πάλι από τη Mclaren, η οποία πρόσθεσε στο καλάθι της άλλες δύο εγκαταλείψεις. Τελικά, ούτε η συμμετοχή τού Μπάτον έφερε κάποια αισιόδοξα αποτελέσματα.

   Για την ώρα η προσοχή στρέφεται στον γκραν πρι τού Καναδά καθώς έχουμε παρακολουθήσει μόλις τις 6 πρώτες πράξεις ενός έργου που υπόσχεται να μας κρατήσει την αγωνία στα ύψη μέχρι το τέλος τού Νοεμβρίου.

Follow me on Twitter: @alextataris

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares