Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 01:27

Περίπλους της Τήνου και ''To Be My Hero''

Τήνος! 3 & 4 Ιουνίου. To Be My Hero - Γίνε ο ήρωας μου από τη στεριά και οι κωπηλάτες του South Evian Gulf teamαπό θαλάσσης, απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Τήνου, αλλά και σε όλους τους Έλληνες να ενημερωθούν για τη δωρεά μυελού των οστών και όλοι μαζί να ενισχύσουμε την εθνική προσπάθεια και την ελληνική δεξαμενή.

Γινόμαστε ΟΛΟΙ Ήρωες! Εθελοντές Δότες Μυελού των ΟΣΤΩΝ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! Με μια ΜΠΑΤΟΝΕΤΑ! Σώζουμε μία ζωή που νοσεί από καρκίνο του αίματος. Συμμετέχουμε στη Μεγαλύτερη Αλυσίδα Ανθρωπιάς, Αγάπης και Προσφοράς!
Ο μυελός των οστών είναι το εργοστάσιο παραγωγής αίματος και βρίσκεται στα οστά της λεκάνης μας (φανταστείτε τις πίσω τσέπες ενός παντελονιού). Δεν έχει καμία σχέση με το νωτιαίο μυελό που σχετίζεται με το κεντρικό νευρικό σύστημα και την σπονδυλική στήλη. Όταν μιλούμε για μυελό των οστών, μιλούμε για AIMA.
Σε κάποιους ανθρώπους ο μυελός των οστών δηλαδή το εργοστάσιο παραγωγής αίματος, παράγει ελαττωματικά κύτταρα, δηλαδή καρκινικά κύτταρα που οδηγούν στον καρκίνο του αίματος. Αν αυτά τα καρκινικά κύτταρα του αίματος δεν σκοτωθούν με τις χημειοθεραπείες τότε πρέπει ο ασθενής να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, δηλαδή σε αντικατάσταση του αίματος του με το αίμα ενός υγιή δότη.
Ως Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, μπορούν να εγγραφούν όσοι είναι μεταξύ 18-50 ετών, σε καλή κατάσταση υγείας και εφόσον είναι συνειδητοποιημένοι ότι θέλουν και επιθυμούν να σώσουν την ζωή ενός ανθρώπου που νοσεί από καρκίνο του αίματος.
Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή!
Συμπληρώνετε μία αίτηση και μετά δίνετε δείγμα σάλιου από το εσωτερικό από το μάγουλό σας, σε μία μπατονέτα! Τόσο Απλά!
Με αυτό τον τρόπο εγγράφεστε ως Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών και καταχωρείστε ανώνυμα στην Εθνική αλλά και στην Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και γίνεστε ένας εν δυνάμει δότης για οποιονδήποτε ασθενή στον κόσμο.
Στην σπάνια περίπτωση που ένας Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών βρεθεί συμβατός τότε η δωρεά μυελού των οστών σχεδόν στο σύνολο των περιπτώσεων είναι όμοια της αιμοδοσίας (εκτός ενός πολύ μικρού ποσοστού που απαιτείται λήψη του μυελού των οστών από τα οστά της λεκάνης). Η δωρεά μυελού των οστών, είναι ακίνδυνη, ασφαλής και ανώδυνη.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares