×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011 22:38

ΠΗΡΑΝ ΡΕΒΑΝΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΟ ΒΗΣΣΑ

GYNAIKES_aop-vissas_11-6-2011

Ρεβάνς νικώντας με 5-1 τις ΑΛΚΥΟΝΕΣ ΠΑΡΟΥ, πήραν τα κορίτσια της Σύρου. Κατέβηκαν αποφασισμένες,

αλλά και διαβασμένες, προσάρμοσαν την άμυνα τους στα ατού των Παριανών και έχοντας και την τύχη με το μέρος τους κέρδισαν τον αγώνα. Προηγήθηκαν 3-1 στο ημίχρονο και άντεξαν στην αντεπίθεση των Αλκυόνων, που έχασαν στο διάστημα της υπεροχής τους τρομερές ευκαιρίες. Βέβαια μεγάλο ρόλο έπαιξε και η Γιάννα, που κατέβασε τα ρολά και με τις επεμβάσεις της ουσιαστικά χάρισε την νίκη στην ομάδα της. Έτσι τα κορίτσια ένοιωσαν τι πραγματικά σημαίνει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, ότι αν δεν μπορείς να σκοράρεις στο τέλος τρως εσύ το γκολ. Με δυο λοιπόν ακόμα γκολ στο τέλος οι Συριανές έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους και σαν καλές νοικοκυρές ''ξέπλυναν'' το 2-6 του πρώτου αγώνα. Τώρα ευελπιστούμε να τις επισκεφθούμε στη Σύρο για να δούμε την ομάδα πως αντιδρά εκτός έδρας! Στον αγώνα πήραν μέρος για τον AO ΒΗΣΣΑ οι παίκτριες.
Μαρία Μονογιυου
Μαρία Περρη
Μαρία Χατζηγιαννη
Άννα-Μαρία Περρη
Χρυσούλα Ζαννη
Νικολέτα Γεραρδη
Γιάννα Χατζηγιαννη
Αγγελική Δράκου
Για τις ΑΛΚΥΟΝΕΣ ΠΑΡΟΥ έπαιξαν.
Μαρία Δαβερωνα
Ελντα Μολα
Ανθή Αριστερακη
Νερτυλα Μπρεγκου
Παυλινα Ντινη
Μαρία Θεοδωρακη
Δεσπω Πανταζη
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Μαρία από τη Μαρπησσα, μην ανησυχείς. Δεν θα στην κλέψουμε. Άλλωστε ξέρεις πολύ καλά ότι αγαπάμε και το μπάσκετ το ίδιο με το ποδόσφαιρο. Απλά την δανειζόμαστε γιατί είδες με τα μάτια σου τι γκολαρες βάζει το κορίτσι. Κουτς σου φωνάζανε οι δικοί σου ότι μπερδεύεις τα κορίτσια, αλλά στο τέλος σου βγάλανε το καπέλο. Μαρία την κιτρίνη κάρτα μου φάνηκε ότι την χάρηκες. Πιστεύω να κατάλαβες ότι δεν μιλάμε στον διαιτητή.
Γιάννη ευτυχώς ότι μαλλιά πέταξες τα πήρε ο Βαλντεραμα. Κυριάκο εντάξει είσαι καλός παίκτης, αλλά για χρονομέτρης δεν κανείς. Πάντως σε βγάλανε ασπροπρόσωπο στο αγωνα.Αντε και στα δαχτυλίδια! Εκτός της Γιάννας πρέπει να πούμε και για τη Χρυσούλα ένα καλό λόγο. Είναι πραγματική αρχηγός. Πανέμορφα τα μπλουζάκια της ΖΩΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥ. Τάσο έμαθα ότι βοήθησες με προθυμία τα κορίτσια, μόνο που απόρησα γιατί δεν ήταν κόκκινα! Κρατήσαμε το τηλέφωνο της ΑΝΔΡΟΥ και καλούμε οποιαδήποτε άλλη Κυκλαδική και όχι μόνο, γυναικεία ομάδα να έλθει σε επαφή μαζί μας. Τα κορίτσια έχουν πολλή όρεξη για μπάλα!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares