Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 16:17

Νίκη στο δεύτερο σπίτι του ο Χάμιλτον

Σπουδαία εμφάνιση το Σάββατο και την Κυριακή για το Λιούις Χάμιλτον, αφού μετά την pole position κατέκτησε και τη νίκη στο Μόντρεαλ τού Καναδά μειώνοντας τη διαφορά του από το Φέτελ στους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα των οδηγών. Δεύτερη θέση ο Μπότας και τρίτη ο Ρικιάρντο.

   Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο Χάμιλτον νιώθει απίστευτα άνετα στην πίστα τού Μόντρεαλ αφού η φετινή ήταν η έκτη του pole position και νίκη στο φημισμένο γκραν πρι Ζιλ Βιλνέβ, φτάνοντας μάλιστα σε pole position τις 65 και ισοφαρίζοντας με αυτό τον τρόπο το ρεκόρ του Άυρτον Σένα. Ο Βρετανός με αυτή του τη νίκη έφτασε τις τρεις φετινές νίκες και επέστρεψε στη μάχη για το πρωτάθλημα των οδηγών. Πλέον η δράση επιστρέφει το τελευταίο σαββατοκύριακο τού Ιουνίου στο Μπακού τού Αζερμπαϊτζάν με τους Φέτελ και Χάμιλτον να ετοιμάζονται για άλλη μία σκληρή κόντρα.

   Η Ferrari κινήθηκε σε ρηχά νερά στον αγώνα τής Κυριακής καθώς οι Φέτελ και Ραικόνεν έκαναν τραγική εκκίνηση πράγμα που τους στοίχισε πολλές θέσεις. Η τέταρτη θέση του Γερμανού μείωσε τις ζημιές ωστόσο αφήνει και μία πικρία, που δεν μπόρεσε να παλέψει για μία θέση στο βάθρο. Μένουν πέντε αγώνες μέχρι την καλοκαιρινή διακοπή και αυτά τα γκραν πρι θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του φετινού τίτλου.

   Είναι σίγουρο ότι φέτος παρακολουθούμε το πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών έχοντας δύο ομάδες ουσιαστικά ισοδύναμες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τις καρό σημαίες. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν και τη Red Bull με τον αναβαθμισμένο κινητήρα της Renault που περιμένει στους επόμενους αγώνες να βελτιώνεται αισθητά και να φτάνει σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό σημείο, που μπορεί να σημαίνει και διεκδίκηση νικών.

   Στον περυσινό αγώνα του Μπακού ο Μπότας, που τότε αγωνιζόταν με Williams έγραψε ιστορία σημειώνοντας στην ευθεία εκκίνησης τερματισμού το ρεκόρ τελικής ταχύτητας στην ιστορία της Formula 1. Παίρνοντας ως δεδομένο ότι τα φετινά μονοθέσια είναι αισθητά πιο γρήγορα από τα περσινά, το τί μπορεί να δούμε στο φετινό αγώνα μόνα να εξάπτει τη φαντασία μας μπορεί.

Follow me on Twitter: @alextataris

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares