Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 23:35

Συγχαρητήρια του Α.Ο. Μυκόνου στην Αλεξάνδρα Κουσαθανά

O Α.Ο. Μυκόνου εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας συγχαίρει την αθλήτρια Αλεξάνδρα Κουσαθανά η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο το πρωτάθλημα του Καναδά και κατάφερε να προκριθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα δυναμικής άρσης βαρών το οποίο θα διεξαχθεί στο Μινσκ της Λευκορωσίας την επόμενη εβδομάδα.

Η Αλεξάνδρα Κουσαθανά υπήρξε για πολλά χρόνια αθλήτρια στο τμήμα στίβου του Α.Ο. Μυκόνου πριν μετακομίσει στον Καναδά για σπουδές στο πανεπιστήμιο του Τορόντο και συγκεκριμένα στον τομέα της Κινησιολογίας.

Η σχετική ανακοίνωση του Α.Ο. Μυκόνου

Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς συγχαίρουν την Μυκονιάτισα αθλήτρια Κουσαθανα Αλεξάνδρα του Αγγέλου η οποία για πολλά χρόνια ήταν μέλος του Α.Ο. Μυκόνου στον οποίο και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον Αθλητισμό συμμετέχοντας στο τμήμα του στίβου.

Θερμά συγχαρητήρια για την τεράστια επιτυχία της να προκριθεί και να αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα δυναμικής άρσης βαρών το οποίο θα διεξαχθεί στο Μινσκ της Λευκορωσίας την επόμενη εβδομάδα.

Η αθλήτρια μας η οποία αγωνίζεται με το εθνόσημο του Καναδά πριν 3 μήνες για το Εθνικό τους Πρωτάθλημα είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νεαρή αθλήτρια την οποία χαρακτηρίζει το ήθος και η ταπεινότητα και επίσης της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία μιας και πριν δυο μέρες πήρε το πτυχίο της από το πανεπιστήμιο του Τορόντο στον τομέα της Κινησιολογίας. (Η Αλεξάνδρα αγωνίζεται Τρίτη πρωί)

Θεωρούμε μεγάλη μας τιμή που η αθλήτρια αυτή έχει φτάσει σε αυτό το υψηλό επίπεδο και δοξάζει τον σύλλογο μας στον οποίο έκανε τα πρώτα της βήματα.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares