Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 10:31

Χιλάι: Ευχαριστώ τον Α.Ο. Μυκόνου

Ένας ακόμη ταλαντούχος νεαρός αθλητής,  που έχει αναδειχθεί μέσα από την Ακαδημία του Α.Ο. Μυκόνου ανοίγει τα φτερά του για τα πρωταθλήματα της super league και συγκεκριμένα για τον Ατρόμητο.

Ο λόγος για τον Ντένις Χιλάι που όπως αποκαλύψαμε τη νέα Αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Κ20 της Περιστεριώτικης ΠΑΕ.

Ο Χιλάι είναι γεννημένος το 1999, έχει κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόμενος με την φανέλα του Α.Ο. Μυκόνου τόσο στα τμήματα υποδομής, όσο και στην ανδρική ομάδα.

Διαβάστε τις δηλώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή αποκλειστικά στο SportCyclades.gr

"Θέλω να ευχαριστήσω  θερμά την οικογένεια του Α.Ο. Μυκόνου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Αλέξανδρο Κουκά και τον Υπεύθυνο ακαδημιών Σταμάτη Δακτυλίδη που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά τους προπονητές μου, Μάκης Πούλο και Θεοφύλακτο Παχατουρίδη"

Αναφορικά με τη νέα του ομάδα ο χιλάι τόνισε:

"Στόχος μου αρχικά είναι να μπορέσω να αγωνιστώ με την Κ20 του Ατρόμητου και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα και να δώσω το 100%. Από εκεί και μετά ο Ατρόμητος για μένα είναι ένα νέο ξεκίνημα και ένα βήμα παραπάνω. Εύχομαι να έχω υγεία και δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares