Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 14:11

Φρέρης: Δυστυχώς στη Σύρο το ποδόσφαιρο «χωρίζει»

Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα που νιώθει για το νέο δημιούργημα της ΕΠΣ Κυκλάδων ο πρόεδρος Ειρηναίος Φρέρης, καθώς σε δηλώσεις που παραχώρησε στο S.C. τόνισε τη σημαντικότητα του νέου εγχειρήματος της δημιουργία Μικτών Ομάδων Κ10 και Κ12, αλλά και την επαναλαμβανόμενη άρνηση των ακαδημιών της Σύρου να δώσουν την ευκαιρία στους αθλητές του να συμμετάσχουν σε κάτι άκρως ωφέλιμο για τους ίδιους.

Αναφορικά με το πρόγραμμα των Νέων Μικτών και τη συνεργασία με τον προπονητή κ. Λάμπρο Λιόνα που έφερε την αντίδραση του Συνδέσμου Προπονητών, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων είπε: «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που βλέπουμε τα παιδιά να χαίρονται τη συμμετοχή τους στις Μικτές ομάδες Κ10 και Κ12. Για εμάς το χαμόγελο τους είναι η επιβράβευση. Ο κ. Λιόνας είναι ένας προπονητής με δυνατό βιογραφικό και για εμάς ήταν ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί του, μιας και δεν εργάζεται σε κάποιο σύλλογο αυτό το διάστημα. Βέβαια, όπως έχουμε πει σε κατ ιδίαν συζητήσεις με τους ανθρώπους του συνδέσμου προπονητών, ο νέος προπονητής θα εγγραφεί στη δύναμη του Συνδέσμου, πράγμα που φυσικά και θα γίνει».

Σχετικά με τις ακαδημίες της Σύρου, πλην του Αίαντα που έδωσε κανονικά το παρών στη πρώτο ραντεβού των Μικτών, ο Ειρηναίος Φρέρης φάνηκε απογοητευμένος από τη συνεχόμενη άρνηση:
«Δε νομίζω ότι έχω να απαντήσω σε κανέναν, θα απαντήσουν από μόνα τους τα παιδιά που πραγματικά δείχνουν να χαίρονται τη συμμετοχή τους στις Μικτές ομάδες Κ10 και Κ12. Το γεγονός ότι είχαμε τα ίδια ακριβώς προβλήματα σε όλες τις προσπάθειες από τις ακαδημίες της Σύρου τα λέει όλα. Το ίδιο έγινε με την Ελίτ, το ίδιο και με τον Youth League, το ίδιο με τη δημιουργία κατηγορίας  Κ12 και Κ18 και τώρα συνεχίζεται το ίδιο και με τις Μικτές Κ10 και Κ12. Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να βάζουν σαν προτεραιότητα τις δικές τους εμπάθειες και όχι το καλό των παιδιών».

Ο κ. Φρέρης έστειλε τις δημόσιες ευχαριστίες του και τόνισε τη βεβαιότητα του για τα θετικά αυτού του εγχειρήματος:
«Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως όλες τις ακαδημίες που συμμετέχουν σε αυτή τη προσπάθεια, όπως και τους Δήμους και τους θεσμικούς φορείς που στέκονται αρωγοί. Σύντομα θα έχουμε την ανάπτυξη σε όλες τις Κυκλάδες… Πιστεύω ότι κάνουμε ένα πολύ δυνατό βήμα, καθώς δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας να αναδειχθούν χωρίς να έχουν καμία δέσμευση. Σε αυτές τις ομάδες δεν υπάρχουν δελτία και κάτι να υποχρεώνει και να δεσμεύει. Το μόνο που θα βγει είναι η αποκόμιση εμπειριών, καθώς θα υπάρξει η συμμετοχή σε μεγάλα τουρνουά του εσωτερικού και του εξωτερικού».
Ο κ. Φρέρης, έκλεισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας, αλλά δυστυχώς στη Σύρο μας χωρίζει».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares