Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 22:57

Ανανέωσαν Ζωντός και Λούκα

Ο Στάθης Λούκα αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν τα μέγιστα στη σημαντικότερη στιγμή που βίωσε ο Πανθηραϊκός με την άνοδο του και τη συμμετοχή στη Γ΄Εθνική.

Ο ίδιος έπαιξε καταλυτικό ρόλο με την παρουσία του στην παρθενική παρουσία του συλλόγου στην Γ' Εθνική.

Η αναφορά μας γίνεται σε ένα εκ των αρχηγών του συλλόγου, τον μεσοαμυντικό, Στάθη Λούκα ο οποίος θα βρίσκεται για ακόμη μια σεζόν στο δυναμικό του συλλόγου.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Λιοσίων συναντήθηκε με τη διοίκηση και συμφώνησε προκειμένου να παραμείνει κάτοικος Σαντορίνης και την επόμενη σεζον.

Ο Λούκας θα δώσει και πάλι σημαντικές λύσεις στο συγκρότημα του Γιώργου Αρχοντάκη αφού πρόκειται για έναν πολυθεσίτη παίκτη με κύριο χαρακτηριστικό του την ηρεμία και το... φαρμακερό αριστερό του πόδι.

Η ανακοίνωση:

«Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Lluka Shpati, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Σωματείου μας για 4η συνεχή σεζόν.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

Ο Λούκας δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που έλαβε την εμπιστοσύνη της διοίκησης, καθώς ο γκολκίπερ Διαμαντής Ζωντός, ικανοποίησε με τη παρουσία του στην ομάδα και ήταν ο επόμενος που καλέστηκε για να αποδεχθεί την πρόταση και να συνεχίσει στους ''Μπλε''.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, με αποτέλεσμα να επέλθει η συμφωνία και να ανακοινωθεί η συνέχιση της συνεργασίας:

«Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Διαμαντή Ζωντό. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή του Σωματείου μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares